ayseogndr Anneler kızına mira adını koyan var mı ben rüyamda gördüm bu ismi ve anlamı güzel değilmiş okuyunca anladım ne yapım bilmiyorum aslında koymak istedim yinede kararsız kaldım koyan var mı bu ismi kızına
mavis-love ayseogndr ahh mira ismii💕 çocukluğumdan beri hayalim isim çok güzel bence ama evet anlamı saçma sapan bişey
Ayce09 ayseogndr bende arya mira koyucam ama arapça anlamından bilgim yoktu kuyruklu yıldız diye biliyorum anlamlara takılmadım gerçi hiç
Nazliii35 ayseogndr arapça bir anlamı yok çeviriden bakın isterseniz bende kızıma Mira ismini koyucam rusça ve latince olduğu için koyucam Kuyruklu yıldız anlamını taşıyor
ayseogndr Nazliii35 ya kefh süresinde tartışmak anlamına geliyormuş bende baktım ama Arapça anlamına bakınca şaşırdım canım ama anlamına takılmak istemiyorum mira ismi hoşuma gidiyor
Sesem Yooo çok modern güzel bir isim bence zaten şuan kız annelerinin yüzde 60 ı 70 i Asel koyacağı için kızlarına değişik bir isim koymuş olursunuz 😀
Nazliii35 ayseogndr siz söyleyince baktım araştırdım miraen gibi bişey yazıyo mira değil yani ben ilk koycağımda araştırmıştım çünkü arapça anlamı yok 😌☺️
ayseogndr Nazliii35 bende dün Bi kaç hocaya sordum Zeynep mira ismini çok beğendiler mira kötü bir anlamı yok dediler bende kesinlestirdim Zeynep mira koydum ♥️🥰