ayseogndr Anneler kızlarınızın isimleri nedir ben Zeynep Mira koydum ama kararsız kaldım siz ne koydunuz ve önerileriniz neler? ❤️😍
Didi6 ayseogndr Zeynep güzel ama Mira'yı tekrar süzgeçten geçir bence. http://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/mira-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
ayseogndr Didi6 ilk defa okuyorum ama mira bir sure de geçiyor hatta okunustuk süreyi mira geçiyordu tam olarak sürenin ismini hatırlamıyorum
Fyzbkr Didi6 lütfen bana kız isimleri önerin🙏🏻😀 yorumlarınızı görüyorum mantıklı şeyler yazıyorsunuz öneri olarak isim yazabilir misiniz
tiniminianne ayseogndr Canım bazı isimler Kuranda geçiyor ama anlamları farklı olabiliyor. Mira yı bilmiyorum ama Ecrin ismi için bende kötü bir anlam okumuştum. Ecrin de yasinde geçiyordu.
Bengila 1 kızımın adı Bengisu 2 kızımın adı Sıla bakalım 3. Numara yolda ama cinsiyet bilmiyoruz daha 🙈
ayseogndr tiniminianne doğru söylüyorsun canım bende herkes öyle diyince anlamına baktım kararsız kaldım ama ben Zeynep Mira ismini rüyamda gördüm bir hoca kızımın kulağına söylüyordu o yüzden koymak istedim ama anlamını okuyunca kararsız kaldım 😏
Bsr-shn123 tiniminianne ecrın isminin manası kesinlikle kötü degıl bıraz araştırın isterseniz hediye mükafat anlamına gelıyor
Hlal ayseogndr bende çok kararsız kaldıydim bı kaç hafta sonra bebişim doğacak ,beren,Ahsen,İkra,hira, Dilay,buglem,belis,asli,minel,,,,serraya karar verdik ,isimlerin anlamları çok önemli