Cz34 Kayseride ilgili doktor arıyorum bebeğimin sağlığı söz konusu iyi araştırılmasını istiyorum doktor tarafından ve bana tavsiyelerinizi söylermisiniz 🙏🏻
Meliha_nur Cz34 canım bende de belirli hastalık var erciyes tıp fakültesi doçent fatma özdemir özel muayne ile çalışıyo netten randevu al istanbulda bi doktor önerdi perintonoloji bolumu
Cz34 Ceylanmira Teşekkür ederim su fazlalığı sıkı takip ettirmek istiyorum bu konu üzerine endişeleniyorum gittiğim doktor suyun fazla dedi herhangi bir test yapmadı şekeri tüketme dedi sadece .
Cz34 Meliha_nur Ben erciyese gidiyordum zaten değiştirmek istiyorum o hastanede hiç bir doktora gitmeye cesaret edemiyorum artık 2 doktora gittim orda memnun kalmadım 😕
Meliha_nur Saraalp hayır görünmemeli beni odasından kovdu azarlayarak ogrenciside kovdu ve ayrıca ikizlerimiz var onlarida öldürmek cin ugrasyi
Saraalp Meliha_nur sizin ne gibi sorununuz oldu bilemiyorum ama ben çok memnun kaldım, üstelik 45 dk boyunca ilgilendi ve ben sormadan bütün sorularıma cevap verdi, biraz sert olabilir ama benim için önemli olan hekimliği.
Meliha_nur Cz34 ikizlerimiz iğne yaptı ölümden döndüler 26 haftalık doğdular beni de onun dediğini yapmadım diye kovdu hem o hemde ogrencisi
Meliha_nur Saraalp hekimliği zaten boş ciğer geliştirici iğne vurdu ve pleklemside yakalandı anne ve şuanda bebelerimiz spinal bfida hastası ve kabul etmiyo kaç hekim bunu soyluyo mahkemede yalan söyleyip kurtulup ki ben bunu bildiğim halde önce öğrencisine gittim o kovdu sonra bu ne yapcak diye gittim aynı şey onda da