Berilay 14+2 haftalık geneyim ve devlet hastanesi söylemiyor muş cinsiyeti 18 haftalıkken söylüyoruz biz dedi peki ben yarın özele gitsem cinsiyeti aizce sölerlermi bana gidenler yada bilgisi olanlar yada fikri olan yazsın lütfen
Momof2child Berilay evet 12 haftada bilr oyrenenler var bebek gosdermek istemezse ayri amma uygun pozisyondaysa gorursun INSALLAH
Berilay Momof2child insallah yaaa sağlıkla gelsinde baska birşey istemiyorum tabikide ama insan merak ediyor bebeğim için bişeler almak istiyorum artık 😍
112anne Devlet maalesef böyle yapıyor özel görür ise dr söyler tabiki bebişin pozisyonu önemli ben 12 hft öğrendim baya gösterdi bizim oğlan 😁 darısı size inşallah insan hemen öğrenmek istiyor
Berilay 112anne söylemiyolar devlet ya valla nasıl bişe ben anlamıyorum cocuğumun ultroson kagıdını istiyorum soncta hatıra bu saklicam eşime göstercek merak ediyor biz vermiyoruz diyolar yok artık dedim insallah özel söyler ya
Tgb2310 Berilay cnm gittiğin özelin makinasınn iyi olması ve senn bebeğinin görmesine müsade etmesi lazım☺️ bende bugğn akşm gitcem bakalım ne olacak 14+0 ı ve ikiz
Berilay Tgb2310 sadece muame ücreti alıyolar dimi 75 oda akstıra bi ücret talep etmiyolar ilk defa gideceğimde özele
Elif_buluy Berilay soylerler canim bem 14 haftalikta ogrendim consiyetini yeterki bebegin posisyonu guzel olsun hemen gorunur
Mentuglale Berilay hayır ama kan falan verceksen tabi alıyorlar ama çok cüzzi bi miktar degil tabiki hem ulturason resmini de istemeden veriyorlar bi kaç tane o yanı da güzel 👍
Mentuglale Berilay bende 12+5 im özele gidiyorum doktorum ben söylemeden %90 erkek dedi 🥰 iki hafta sonra tekrar gtcem
Berilay Mentuglale valla ikili test sonuclarım falan yapıldı heralde kan istemezler asgari ücretle calısıyo eşim bide özele para veremem sadece hem cinsiyeti öğrenmek için birde eşimin içeri girip görmesi için deblet almıyor eşleri
Ezgi05 15 haftalıkken özelde öğrendim normalde devletteki doktorumda söylerdi zaten 16. Haftada da onlar söyledi benim özele gitme amacım hastanem uzaktı ve çok kötü kasık ağrısı yaşamıştım sağlığını öğrenmek için gitmiştim 😄