Pinar_d Alcanip hergün 1 saat yürüyüş bandında yürüyorum haftada 2 kez pilates yapıyorum ve 40+0 Pazartesi doğuma gireceğim ☺️
Zeynepreyyan Alcanip pilates bilgin yoksa tecrübeli biri ile yap mutlaka . Yapacağın en ufak bir hata bir yerini incitmene hatta kırmana bile sebep olabilir
Gizemabc Alcanip riskli bir gebeliğiniz yoksa ve doktorunuz da yasaklamıyorsa biz gebeler için en uygun spor yürüyüş. Basit pilates hareketleri de yapabilirsiniz tabii; ama önceden spor yapmıyorsanız bilmeden yapmak riskli olabilir
anne543769 Alcanip yüzmeye gidiyorum canım 1 hafta oldu ama yeni başladım çok sırt ağrım vardı doktor tavsiye etti
Fatoserin Alcanip ben hamileliğimin başından belli yapıyorum canım spor hocasıyım step pilates ve Zumba Allah’a şükür sağlıklı ilerliyoruz 16+6 hala devam ediyorum ☺️
miniklibebikli Ben 12.haftayı bekliyorum günlük 40 dakikalık yürüyüş ve önceden spor yapmadığım için haftada 2 pilates planım. Bacaklarım çok kalınlaşsın istemiyorum. Umarım faydası olur son 2 haftam var 12 haftaya