Ferayurundemir Merhaba arkadaşlar 21. Haftama girdim ayrıntılı ultrason yaptıran yaptırmayan ihtiyaç duyan var mı? Pek bi bilgim yok araştırıyorum ama sizler de tavsiyelerde bulunabilir misiniz acaba 🙄
Kivanclimerve Ferayurundemir Ama yaptircaksan tam haftasindasin 22den sonra yapilmiyor bilgin olsun canim
Kymet08 Ferayurundemir yaptır canm bebeğin tüm organlarına damarlarına iyice bakılıyor. Hem sen de bebişini yarım saat kırk dk görmüş oluyorsun 😊
Kivanclimerve 2012 senesinde ilk cocugumu dogurdum o zamanlar mecburi degildi simdi her doktor istiyor anlamis degilim bende yarin 20+1 olucam ayrintiliya giricem..cevremdekilere sordum hic girmeyende yok😐
Ferayurundemir Kymet08 ya canım ben şimdi sordum özel bi hastane urfada 100 lira dedi ve 15 20 dakika anca sürüyor dedi ilk gebeliğim ve çok tedirginim bilmiyormuş gibi hissediyorum kendimi aynı 😣
Ferayurundemir Peki devlet hastanelerinden randevu nasıl alınıyor bilginiz var mı ? Gurbetteyim tek başıma gidemiyorum çok uzak özel hastanelere bakacam bugün evimin çevresindeki
Kymet08 Ferayurundemir devlet hastanelerinde kadın doğum polikliniği radyoloji bölümüne sevkediyor bildiğim kadarıyla
Kymet08 Ferayurundemir benm de ilk gebeliğim canm 32. Haftamdayım. Ben marmariste yaşıyorum 21. Haftamda izmirde bir perinataloğa yaptırdım özel muayenesinde 350 tlydi.
Kymet08 Ferayurundemir bir de hastanelerde genelde radyoloji uzmanları veya kadın doğum doktorları ayrıntlı ultrason yapıyor. Özellikle riskli gebelikleri olanlarda perinatalogun incelemeyi yapması en iyisi 😊
Ferayurundemir Kymet08 fiyatı uygun geldi burdaki diğer yorumları okudukça ve 15 20 dakika diyince acaba çok ilgilenmiyorlar mı düşüncesine kapıldım ondan özellikle sordum canım 300 400 gibi uçuk rakamlar bekliyordum açıkçası
Rabia42 Kymet08 cnm bnde yptrcm doktor ilgisi nasıl her doktor elbette bir olmuyo ama hani bakarken bebise sanada anlatiyomu
Ferayurundemir Kymet08 evet radyoloji uzmanı yapacakmış öyle dendi hastaneden ben biraz daha araştırayım en iyisi vakit geçmeden 😏😑
Kymet08 Ferayurundemir hastaneye göre de değişiyor canm dediğim gibi benim gittiğim özel muayene idi ve proftu ücreti o yüzden yüksekti 😊
Kymet08 Ferayurundemir bulunduğun bölgede perinatalog varsa ve gitme şansın varsa perinataloga git derim valla ben 😊 sonuçta uzmanlık alanı
Kymet08 Rabia42 benim gittiğim doktor proftu. Önce kendisi inceledi pek bişi anlatmadı sonra Anlattı. Rahim damarlarından bebeğin damarlarından kalbinden böbreklerinden midesinden kordonundan kemiklerinden plasentadan sudan vs hemen hemen herşeyden bahsediyorlar