Babydeniz 30+1 haftalık gebeyim 2 gündür bebeğin hareketleri yavaşladı ve azaldı korkmaya başladım artık bu haftalar da böyle olan var mı
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Babydeniz Canım bu tarz durumlarda doktorunla görüş kontrole git.Her bebek farklı .Biri çıkıp şimdi benim bebeğim hareketli diyecek stres olacaksın.
Lamiyye Babydeniz selam bendede ayni hafdada ayni sey yasadim doktora gitdim telasla ama hersey iyiydi normalmis boyle olmasi yeri daraliyomus cocugun sora tekrar bu hafda pazartesi ve sali ayni sey yasadim artik gecen defa doktor dediyi icin birazcik rahatdim sukurler olsun dunden bugune ayni aktifliye dondu bebeyim yani arada oyle olmasi normal telaslanma canim bir azcik bile haraketi varsa demeki iyi insan kotu oluyo dogru ama alismaya calismaliyiz yoksa kafayi yiycez))
Oguzaysel Babydeniz benim doktorum uyardı hareketlerde azalma olcak dedi, benim bugünlerde sanki daha da arttı maaşallah diyeyim🙈 31+5 teyim azalırsa inşallah panik yapmicam🙈🙈
Babydeniz Cokokuyan_dorukusunannesi48 aynen doktoruma yazdım şimdi zaten hiç hareketi yok değil ama hareketi var ama 2 gündür daha yavaş hareket ediyor
Babydeniz Lamiyye aynen takıntı oluyor sonra oynuyor mu oynamıyor mu 😀 şükür rabbime hareketi var aktif haline alışmışız ya yavaşlayınca panik oluyoruz anne olmak çok zor daha karnımızdayken böyledeysek doğduğu zaman Allah yardımcımız olsun 🤗
Lamiyye Babydeniz aynen anem ben oyle yapinca hep diyor bak daha karninda boylesin ben oyle ben boyle basliyo konumaua😂😂
Sccr37 31+4 haftalik hamileyim bende. Az once ayni posttan bende actim. Bugun endiselendim saglik ocagina gittim kalp atislari gayet saglikli dedi ebe. Benimkininde hareketlerinde azalma vardi 1,5 gundur 🙄
Babydeniz Sccr37 sanırım bu haftalar da böyle oluyo bebişler yerleri daraldığı için buğün de hareketleri baya iyi bebeğimin arada dinlenmeye çekiliyor bebişler sanırım 🤗
Babydeniz Oguzaysel aynen panik yapma çünkü çok doğalmış böyle olması 😀 ama biz anneler hep bir panik halindeyiz 💁