Gayedenizkusu Ben daha yeni evliyim 3 aylik . Yaklasik yirmi gunden beri midem bulaniyor yedigimi cikariyorum ve 16 gun once iki uc dimla kan geldi cok silik pembe gibi . Vede beyaz akintim var . Sizce hamilemiyim?
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Gayedenizkusu Kan testi vermen gerekir.Kanda her türlü çıkar.Belirtilerin adette de olan durumlar.
Tugce1803 Gayedenizkusu Regl tarihin regl döngün yumurtlama tarihin bunlar bilinmeden birşey diyemeyiz. Adetin geçerse kan testi yaptır
cerrah61 Gayedenizkusu yakınlarında varsa bir eczane erken gebelik testi al bak bakalım dediklerin hamile olma ihtimalini gösteriyor ama bi önce erken gebelik testi al ikinci çizgiyi görürsek gider kan verirsin kesinleşir
Gayedenizkusu Nilllabla test yaptim ikinci cizgim cok hafif gozukuyor sonra teke dusuyor net birsey cikmiyor ama bizim ailede bebek belli olmuyor abla teste falan cikmiyor . Erken diye doktorada gitmedim .size sormak istedim.
Nilll Gayedenizkusu bir iki gün daha bekle sonra muayeneye ve kan vermeye gidersin. Böylelikle için rahatlamış olur. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
Tugce1803 Gayedenizkusu O zaman bir erken gebelik al daha sonra 1 2 saat sıvı alma ve testi yap bakalım