Kizlar sabah kalktigimdan beri bir bel agrisiyla uyandim kramp girer gibi afrilar giriyordu neyse bana bir adrenalin geldi tum evi tenizledim topladim derken agrilarda 2 saatde bi 1 saatde bir olmaya basladi kayinvalideme gittik vel agrim artik artmaya basladi aksam yemeginde sofrada herkez yemek yerken birden sanci belimi koparticak gibi 5 dk bir gelip gidiordu ve 1 dk suruyordu esimde paristeydi mecburen ambulans cagirdik gorumcem filan hastaneye alindim hemen onceden aneztesi uzmanina peridural olmak istiorum demistim iyikide secmisim ebe asagidan bakti 4 santim acilma var hemen belinden igneyi olman gerek dedi dogruca dogum yerine aldilar esim yetismek icin hizli hizli gelior gorumcemde yanimda fransada yasiyorum geleli 1 yil oldu saha dil bilmedigim icin biri sart yaninda esim allahtan yetisti agrilar oyle agriliydiki belim kopucak saniordum igneyi oldjm resmen gulup eglene dogum yaptim acilmam 10 olmustu 3 ikinmamda kizim Evin dunyaya geldi kizlar peridurali tavsiye ederim cidden cok iyi allah herkezi bir avazda kurtarsin uzun oldu hakkinizi helal edin .