Hagag Bebegimbenim3 gunde bir tane tüketiyorum fazlası kabız yapar bence fazla tüketmeyin 36+3 te 3200 51cm boyuydu protein ve süt ürünleri ağırlıklı besleniyorum ve 4 ceviz ara öğünde yerim meyveye de baya dadandim 🙊😬
Sghslove Bebegimbenim3 günde 1-2 tane yiyin ama fazlası da fazla şeker çünkü canım yumurta da çok önemli ☺️
Yesim1995 Bebegimbenim3 Çok değilde 1 tane muz 1 tane yumurta(haşlanmş) biraz ceviz biraz kaşar bide 1 bardak ayran yoğurt ya da süt çok şükür iri ilerliyoruz🤦♀️🤰 bunları iki katı yiyodum fazlası zarar o yüzden son 1 ayımda azalttm.
zelis63 Bebegimbenim3 sabah aç karnına pekmez iyi diye duymuştum bende 2 kaşık yerim en az sabahları kahvaltıdan önce
Bebegimbenim3 Hagag ceviz midemi yakıyor gunde 2 muz yiyorum bakalm almis mi sizi ki iyi ama masallahhhh
Hagag Bebegimbenim3 fındık içi kuru üzüm siyahi kan yapar kayısı fazla değil gunde2 yada3 ara öğünnleri atlamayın ben o şekilde yapıyorum kilo olarak önden gidiyor 2 hafta
Sghslove Bebegimbenim3 bende de oldu o tiksinme canım o zaman süt yoğurt kaşar peyniri filan ye bir süre yumurtaya ara ver yerini akşam yemeklerinde iyi pişmiş et yiyerek doldurmaya çalış
Hagag Emel1234 yapisalda olabiliyor Muş diye biliyorum az yiyip sık tuketmekte de fayda varmış diye biliyorum sağlıklı olsunlar da dünyaya gelen büyüyecek bnm yaptıklarım onlar v bol dinleniyorum
Anneeee1 Emel1234 aynı haftamız ❤️ Allah yardımcımız olsun . Açılman rahim ağzı kısalığın falan yoksa endişe etme canım bende var dilimden dualar düşmüyor .. Allah esirgesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıkla huzurla hayırlı zamanda inşallah 🙏🏻
symydgr0302 Bebegimbenim3 benim bebek de çok kilolu 37. Haftada 3200 dü muz çok yiyorum ondan olabilir demek ki 🙈