Fadimedemirbas Güzel Anneler ve Anne adayları ilk gebeligim hangi pisik kremini kullansam bilemiyorum sudocrem ve bepanthol arasında gidip geliyorum sizler ne aldınız yada ne kullaniyorsunuz🤗
Lina55 Fadimedemirbas merhaba canim😊benimde ilk gebeliğim ve bende sudocrem aldim kullananlar çok memnun kalmış. Umarim bende memnun kalırım 😊
Yusufayten Fadimedemirbas ben ikisinde kullandım normal yani en güzeli fito diye bir krem kullanıyordum aniden piştiği iyileştirdi tavsiye ederim
Dua38 Kesinlikle sudocrem senelrdir kullanyorm 2 çocuğum var ikisine de kullandm 3.ye de kullancam inşallah cok çok gzel bi krem ☺
Aslihilal09 Fadimedemirbas ben kullandım her çeşit ama hiç fayda etmedi pişik kremleri çareyi normal marketlerde bakkallarda satılan o arkolarda buldum hemen geçiriyo 2 güne hiç bişeyi kalmıyor maşallah
ylzzz Aslihilal09 hametan kullanmanızı tavsiye ederim yeğenime kullandık e evde de yanığa kullanıyoruz zaten
ylzzz Fadimedemirbas hamethan ✌🏻 Mühendisoğlu öneriyor sağlık ocağı da 3er 3 er yazıyor tamammm. Birde zeytinyağı da düşünüyorum hem hiç kaka bulaşmıyormuş
SymC Fadimedemirbas Fadimedemirbas bepanthol kesinlikle kullanmayın deri yenileyici etkisi olduğundan bölgeyi sulandırıyo yara gibi yapıyor(bize öyle yaptı anında bıraktık)benim önerim her türlü kremden daha üstün olan eczanede eczacıların kendi yaptığı kremler..gidip kendi yaptığınız pişik kreminden alabilirmiyim diyorsunuz küçük bir krem kutusunda veriyorlar 10-15 tl gibi bir fiyata alıyorsunuz anında etki gösteriyo ertesi güne hiç bir şeyi kalmıyor..👍🏻
LeylaNaileDemir Sudocrem kullanıyorum iki yıldır . Makyaj bazı olarak ta kullanıyorum pişik içinde. Simdi ikinci bebeğimde olacagı için bu ay ki indirimlerden 400gramını 80tlye yakaladım trendyoldan