Yusufpoyraz Kızlar istanbul da oturuyorum bu saatte nerden keçiboynuzu bulabilirim bilgisi olan var mı
elfkahramann Aşerince illa aynı saatte yemek gerekmiyor ki kendini de eşini de strese sokma canım yarın alırsınız bulamazsanız internetten sipariş verirsiniz
GGD elfkahramann insan yemezse uyuyamaz ki Ya ben geri hiçbişey aşermedim ama canım bısey istedimi imkanım varsa yemem lazım. 😂
Yusufpoyraz elfkahramann ben de hamileliğim boyunca hiç aşermedim ilk defa böyle oldum bulamazsam da mecbur yarına kalıcak zaten😂
Melisayenerli elfkahramann aynen ben mesela canım hep gece ister gunduz gder yerim yada eşim musaitse kendi getriri ☺️
Busrakilinc Yusufpoyraz ben beylikdüzündeyim yakın olsaymışız seve seve yardım etmek isterdim ben tüketmiyorum evde vardı, farklı şeyler düşünüp yarına bırakın aktarlardanda bulabilirsiniz🌸
elfkahramann Melisayenerli aynen iki gün sonrada yediğim olmuştur çünkü bazı şeyler siparişle geliyor bu eşini yorma çabasından başka bişey değildir benim gözümde sevdiğim insana bunu yapmayı uygun görmüyorum
Yusufpoyraz elfkahramann siz iyi misiniz ya? Alt tarafı nerde bulabilirim diye post açtım illa kocamı bu saatte yormak istiyorum kızlar ne yapmalıyım mı dedim? Canınız sıkıldı da saldırıcak yer mi arıyorsunuz? Açık yer olsa eşimle gidip alırım yerim ne uzattınız arkadaşım
elfkahramann Yusufpoyraz hanımefendi ben melisa hanımla konuşuyorum sizin sorunuza yukarıda cevap verdim sert çıkacağınız bi durum yok bilmem anlatabildim mi
Semooshh O yeniyor mu 😁 pekmezini biliyorum da yendiğini bilmiyordum kaynatıp suyunu içiyordu, Bi, yakınımız Sperm kalite arttırıyor diye. Bulabildin mi bari canım😊
Gamze0144 Off sacma sapan yorumlar yapanlar varyaaa sirf sizin yüzünüzden post acmaktan sakiniyorum.kadin sadece nerden bulabilirim diyor bilen şurda var desin(ki demis onlara lafim yok)ama boyle yok koca yorma yok yemese nolacak gibi yorumlar..ne ayip yaa siz aşerdiginiz ve esinizden istediginiz zaman kocanizi yormak icin mi istiyorsunuz.o zaman kimse aşerdigi zaman soylemesin yemese nolacakkii... Allah askinaa yaaa caniniz sıkılıoyrsa bi kitap okuyun el işi yapin insanlara saldirmayin..yormayin kimseyi yaa.hepimiz iki canliyiz birbirimizin günahına girmeyelim yeter artik..herkesin sorunu kendine yeter şurda iki muhabbete geliyoruz onda da kendini bilmeden yorum yapanlarla boğusuyoruz..ayiptir günahtır az kendimizi yerimizi haddimizi bilelim...!
Yusufpoyraz elfkahramann “Bu eşini yorma çabasından başka bir şey değildir” demişsiniz. Bu yorumu yapıcak bir durum yok orta da demek istiyorum
elfkahramann Yusufpoyraz bu benim düşüncem ki düşüncemi belirtirken sizden izin almam gerektiğini düşünmüyorum post açıyorsanız bunlara açık olmalısınız. Duymak istediklerinizi söyleyecek robotlar değil keza hepimiz insanız. İlk yaptığım yorum sizeydi silmeseydiniz görürdünüz ben melisa hanımın mesajı üzerine cevap yazdım burdada size direkt söylenmiş birşey yok. İyi akşamlar