Senaburak gezentianne yanii belkii dolabı falan hazırlanır ütüsü yıkaması çantası biraz daha geç hazırlanabilir ☺️☺️ Hem böyle uğraştıkça eksiklerimizi daha iyi görürüz
Deryaikrasu gezentianne yok canım niye koksun iyice kurumuş ve ütülenmiş olacaklar o haftalara kalırsam yetiştiremem diye düşünüyorum çünkü ne zmn nasıl olacağım belli olmuyor şuan bile o yüzden aceleye gelsin istemiyorum tek tek kendim hazırlamak istiyorum kızımda daha erken hazırlamıştım hatta hiç bişiy olmuyor ☺️
Ilknur_emin Yenqec kuzum kışlık kalın tulum aldım. Birkaç tane bizim için mevsim geçişi olsada onlar daha hassas üsurler 0 3 aylik alt üst takımını çok aldım çok kirletir diye
Bdjd Senaburak esimin isiyle yapamiyorum ya sadece pazarlar evde oluyor o zamanda baska bir is cikiyor hazirlik kaliyor😕 subat basi dogum ama icimde bir hiss varki erken olucak ocakta falan hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum😕
Nurcan__ Dilaemrh bende öyle biliyorum. O yüzden mi bilmiyorum ama erken gelicek gibi hissediyorum 😊 3 hafta öncesi de benim doğum günüm ama o da fazla erken olur ya :)
Dilaemrh Nurcan__ 37.hafta oluyor o zaman? 😊 37.hafta ve sonrası risk olmuyor canım.. Ama sağlıkla zamanında gelsinler diye dua edelim yine de🤗
46_mngm_46 Senaburak ben çantayı hazırlamadım ama 28 de kıyafetleri yıkayıp ütüledim dolabı hazır inş bir bez ıslak mendil falan kaldı magnetleri kapı süsü geceliğim herşey hazır şimdi 29 haftalık olucaz yarın 🤗
Senaburak 46_mngm_46 aayyy ne güzell darısı basıma insallahh bende önümüzdeki hafta baslıyorum yıkayıp ütülemeye💗 cok heycanlıyım simdiden Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah 🙏🏼