FatosKarakaya 9 haftalık hamileyim ama hamilelikle alakalı hiçbir belirtim yok korkuyorum bebeğim iyimidir
Denizim FatosKarakaya ya ne korkuyosum canim sevin sevin annen seni kadir gecesi dogurmus😂 bak ben 23+5oldum hala mide bulantisi ilaci iciyorum🙈
Minikmucizem1 FatosKarakaya korkma bende 18+5 im suan ilk baştan beri bulantı kusma baş dönmesi falan yaşamıyorum normal bi insan gibiyim hahâlâ ama çocuğum da sağlıklı 🙂 bazı gebelikler böyle oluo bazılarıda çok ağır geçirio sadece bende bi sıkıntı war açlık hissetmiom
Sukran34 Benim de ilk aylarımda kusmam bulantim olmuyordu.İlerleyen haftalarda başlıyor korkucak bişey yok ama yinede doktorunuza sorun derim.
FatosKarakaya Ya kusma bulantı yok ama başka hiçbir belirti yok yani uyku yok halsizlik yok gögüs agrısı yok sanki sadece adet olmuyorum bebege bişey olmuş olsa anlardım heralde korkuyorum cok
Kaderrr FatosKarakaya korkmayın 😊bende sizin gibiydim bulantı kusma tiksinme hiçbişey olmadı ama bebeğim gayet sağlıklı ve iyi şu an 24+6 olduk ve hala bel ağrısı ve hafif mide yanması dışında bişey yok 😆
FatosKarakaya Kaderrr ne bileyim bu tedirginlik beni cok korkutuyor aklımda hep bebegime bişey oldu hissi inşallah sizin gibi sorunsuz devam ederim