Hayalim_ Kızlar vajinada ağrı sızı hisseden var mı ya bugün aşırı derecede rahatsız etti beni 20 haftalık gebeyim
Ryhnylmz Hayalim_ resmen eti kemiği sızlıyo canım çok yanmaya başladı benim de ya neden oluyo anlamadım rahim büyümesi bu kadar can yakar mı ki 🙄 23 haftalığız biz de
Arzumm_35 Hayalim_ Ben 14 haftalik hamileyim bende bugun sabahtan aksama kadar oldu arkadasim a sordum Oda enfeksiyon kapmissindir dedi olabilir cunki dün iki farki yerde sürekli wc ye giridm sende enfeksiyon kapmissindir
Kbracnkymz Evet ben de 21 hafta oldu. Ara ara sancı giriyor. Rahim genişliyordur diyip önemsemiyorum canım. Bu haftalarda oluyor demek ki
Hayalim_ Ryhnylmz sorma canım ya zaten riskli bi gebelik geçiriyorum en ufak ağrıda diken ustundeym 😞 umarım rahim genişlemesinden dolayidir
Ryhnylmz Hayalim_ kontrole gidince mutlaka söyle canım belki magnezyum eksikliğinden falandır neden riskli gebelik
Hayalim_ Ryhnylmz magnezyum kullanıyorum Canım. Rahim ağzında kısalma var erken doğum riski yani yatıyorum sadece 😞
Ryhnylmz Hayalim_ oy kuzum benim ya dikkat et sürekli endişeye kapılma huzursuz olma dua et sürekli Rabbim onu inşallah sana bağışlar 🙏