duygumoki Kesinlikle aynısını yaşadım hem de 17.haftaya kadar yemek masasına oturup ben duramıyorum diye yemeği bırakıp gittiğimi biliyorum ama geçiyor sadece sabır tabiki bu süreçlere bulantı kusma da eklenmişti ben bulantı dan zannettim fakat guatr da çıktı
Asya2020 duygumoki hayır kan değerlerim de iyi benim hepsine bakıldı canım böyle sizler yazdıkça Huzur oluyor içime demek ki sadece ben değilim diyorum bugün öğlen gayet iyiydim bir anda elim ayağım boşaldı tüm vücudum sanki yokmuş gibi boşaldı böyle halsizlik indi ağlıcaktım yataga gidene kadar canım çıktı :( inşallah hemen geçer İnan çok stres yaptırıyor bu durum
duygumoki Asya2020 ben eşim işteyken ısınsın diye ocağa çorba koydum kalkıp ısınan çorbayı kapatıp yiyemedim ağlayarak aradım zaten o hafta hastaneye yatış yaptım 😣 bir gün hastanede serum aldım sonra kendime geldim benim idrarda keton hep pozitif çıkıyordu senin tahliller temizse sadece vücudun hamileliği kabullenme süreci ağır geçiyordur çok çok geçmiş olsun 💞
1004nese Asya2020 Oooo sen birde beni sor. Benim kadar takıntili helede hamilelikte dozu öyle arttimisim ki eşim fark etti artık abartiyorsun diyor 😂 birde düşün panikatak var bende. Ama öyle bir dizginledim ki beni yenemez 😂😂😂😂