MeLikeKkbarutu Merhaba anneler ve anne adayları. Aranızda Epidural normal doğum yapan varmı acaba? Memnun kalan tavsiye eden yada memnun kalmayıp şikayet eden?
Elfibrhm2609 MeLikeKkbarutu ben değil ama canım arkadaşım epidural normal doğum yaptı 4 cm açıklıktan sonra yapıyorlar zaten epidurali ağrım olmadı demişti agrisiz doğuma girdim dedi🙄ama başka memnun kalan var mı bilmiyorum 🙄
Elif1ekim MeLikeKkbarutu ya var ya burada herkes doktor gerçekten 🙂 canım epdirula normal doğumda acı hissetmen en aza iniyor iyi bir anestezi uzmanı ile sezeryan ölüm diyen var kolay diyen var normal doguran var bir nefeste yok 2 günde öldüm diyen var herkesin ağrı eşiği farklı bence çok güzel bir karar sen bütün ayrıntılı bilgiyi doktordan işte hatta ebe ile görüş anastezici ile rica edersen görüşürsün için rahat eder
sero07 MeLikeKkbarutu merhaba cnm bende 2 gun once dogum yaptim epidural olmak cok istiyordum fakat anestezi uzmani h.sonu oldugu icin hastanede degilmis normal gerceklesti dogumum ama arkadasim capada kadin dogum hemsiresi ve hamile keisnlikle epidural yaptiricam diyo sonucta her dogumun kendine gore bi riski var Rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin 🙂
MeLikeKkbarutu Elfibrhm2609 Yani dıpum sancısı çekmeden gene ıkınma felan oluyor normal doğum seyrinde devam ediyor değil mi?
Elfibrhm2609 MeLikeKkbarutu canim bilmiyorum inan ki yapmis birilerk muhakkak sana yazacaktır bilgilendirirler o sadece agrisiz yaptım demişti 👏10 şubat bende spinal sezeryan ile doğum yaptım mecburen ama durumum müsait olsaydı epidural normal doğum istiyordum oyle yapacaktım acilmam v.s olmadı normaldi yoksa o ana kadar doğumum 🙄
MeLikeKkbarutu Elfibrhm2609 Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😘 Sağlıkla büyütün bebişinizi.
DenizelikDikilita MeLikeKkbarutu merhaba.. ben ilk oglumu epidural yaptim. Gerci pek epidural sayilmazdi. 8 saat sancidan sonra vurdular. 1 saat sadece sanci cekmedim. Normalde 4 cm acildiktan sonra vuruyolar. Agriyi cok az hissediyosun hafif yani... ama 1 saat sonra etkisi gecince surekli doz vurmuyolar. Acilmaya gore...dogum esnadinda cocuk ilerledigi icin sanciyla ıkınma gerceklesiyo.. yani bende oldu.... 27+2 hamileyim 2. Cocuguma yine epidural yapacam ihsallah bu sefer 8 saat beklemezler....
Zuzu Mina12 epidural de katater takılı oluyo belinde,uyuşma için istendiği kadar doz verilebiliyor ama spinal tek seferlik,iğneyi vuruyo ve bikaç saat sonra uyuşma geçiyor bir daha uyuşturamıyorlar
Mina12 klebsiella epidurali biliyorum omurilik den bi iğne yapılıyo katater diye bişey var o belinde kalıyo ordan dozu falan ayarlıyolar diye biliyorum ama spinal hakkında bi bilgim yok kesmeyi duymadım ama hiç
deletedmom11 Elif1ekim ewet burda herkes doktor sizene sizmi sordunuz soruyu 😡 cvp wermesinLermi herkes kendi fikrini söyLeyecek tabi böyLe yapıyosunuz sonra kimse soruLara girip cvp wermiyo onada kuduruyoLar niye kimse cvp wermiyo diye hepiniz bi tuhafsınız ya herkesin werdiği cewapLara değiLde kadının sorduğuna cvp wer yeter 🤨🤨🤨
Elfibrhm2609 Elif1ekim burada herkes doktor ne alaka arkadaşım 🙄bayan bir soru yöneltmiş herkes de yaşamış olduğu veya kendo fikirlerini söylüyor 👏
Mina12 Zuzu epidural de mesela hissetmiyosun diye biliyorum ama hissetmedigin bişey için nasıl ıkınır kı insan acaba cok yüksek dozda vermiyolarmı ilacı
deletedmom04 Kız kardeşim epidural normal yaptı sohbet ederiz ede çıkardı bebisi. İki kez ıkındı. Geldi bebeğimiz. Ben de epidural normal istiyorum. Umarım şartlar değişmez.