Ozgesn nursltnn evet hamilesiniz ve bu değer 48 saatte bir ikiye katlanıyor muhtemelen 4 5 gün sonra kese ve bebek görünür ve 7. Haftanızda kalp atışı duyarsınız hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰🥰
nursltnn Ozgesn Onu biliyorum evet de abla ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım şuan inanamıyorum korkuyorum da açıkcası bu değerin düşme gibi bir durumu kimyasal gebelik gibi bir durumu olabilir mi
Deletedmom0810 Ozgesn bilinçli anneler yazısını görünce hemen geldim merak ettim dünkü sayın çok bilen anneler gelmiş mi acaba kendilerini bilinçli görüyorlardı 😂😂😂
Ozgesn nursltnn yok bence olmaz yani kimyasal bir gebelik olsa değer bu kadar yükselemez diye umuyorum kuzum bekle bakalım 2 gün 3 gün sonra kan testini tekrarla insallah kimyasal değildir içini rahat tut ❤️🥰
duyguyilmaz nursltnn Gebelik de risk hep var. Ilk gebeligimde 450yle ogrenmis sonra bos gebelikle sonuclanmisti. Ama kimi de 30la ogreniyo saglikli ilerliyo. Onemli olan ogrendigin rakam degil o rakamin saglikli artmasi.
nursltnn Minti Çok teşekkür ederim 🙏🏻😌🥰 peki bu sürede akıntı olması normal mi benim sol kasık Ağrımla beraber akıntım oluyor doktorum progeston hapı başladı ağrım için de kullansam mı kararsızım
Minti nursltnn progestanı ihmal etme ilk 3 ay kullanmanı önericektir doktorun düşük önleyici bir ilaç. Akıntı normal hafif lekelenme normal yerleşme kanaması. Ama tabi aksi bir durumda yine de doktoruna danış kuzum
Shrozbek nursltnn ben hemen gitmedim 3 gün sonra tekrar kan verdim 1600 çıktı 3 daha bekledim bidaha verdim 6000 küsür çıktı ertesi gün de muayene oldum keseyi gördük doktor 10 sonra gel dedi yarın randevum bakalım inşallah görürüz bebisi 😊
nursltnn Shrozbek Hımm anladım inşallah görürsünüz ve rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat olarak size bağışlasın 😌🙏🏻