Mothersone Kızlar sizde de baş ağrısı oluyor mu ? Hamilelikte baş ağrısının sebebi nedir ? (2 gündür beynim zonkluyo gözlerim dışarı çıkcak gibi ağrıyo) Genel olarak nasıl geçiyor hamileliğiniz ?
Hale0133 Mothersone 10+1 bende de 2 gündür var baş ağrısı ama benim burunda tıkalı hasta olacam Galiba 🙁
Semosanneoluyor Mothersone ben Mothersone bende 10+3 benim de başım çok ağrıyor yaklaşık 1,5 aydır tüm gün mide bulantısı mide ağrısı ve hazımsızlık çekiyorum. Benim de bu şekilde geçiyor.
Nilll Mothersone bende bir de migren var iyice katlanılmaz bir hal aliyor 🙄 şakaklariniza vicks sürmek biraz iyi geliyor. İsterseniz deneyebilirsiniz
Dilan3eymenn Mothersone mrb canm öncelik le bende 10+3 günlükum şuan inanırmısın benim ağrımayan günüm yok ilk gebeliğim dede öyle olmuştu Dr um o zaman şey demişti bebek ilk 3 ay kanınizdan besleniyor ya ve bu vitamininizi kansızsaniz hele en çok bu yüzden ağrır dedi takviye aldım ilaç vitamin kan ilaçları falan bunlar geçirdi simDi yine kullanıyorum ağrıyor çünkü ama faydası yok ilk 3 ay böyle geçermiş diş etlerim kanıyor dislerim arada ağrıyor. Rabbim yardımcımız olsun inş annelik zordur burdan başlıyor çekiyoruz ilk aylarından 😊
Hale0133 Mothersone inşallah 🙏🏻 Sİze de çok geçmiş olsun başınız ağrıdığı zaman karanlık ve sessiz bi odaya geçip dinlenin ben tek çare onu buluyorum bide uyuyabilirseniz kalktığınızda hiç bir şeyiniz kalmaz inşallah 🙏🏻
Mothersone Semosanneoluyor mide bulantısı da çok kötü etkiliyor inşallah geçer ben atlattım mide bulantısını çok şükür 🙏🏻
Mothersone Hale0133 teşekkür ederim canım dediğini herzaman yapıyorum uyandığımda daha da çok ağrıyor 🙁
Hale0133 Mothersone hadi ya 🤔 başka birşey gelmiyor aklıma tek derdimiz onlar sağlıklı olsun da biz herşeye katlanırız Allah’ın izniyle 🤲
Mothersone Nilll Allah yardımcımız olsun maalesef migren bende de var vickx deniycem teşekkür ederim 🙏🏻
Yesim1995 Mothersone ayy o günlerim aklıma gdi berbattı ya serum yiyodum ya da buz koyuyodum Allah yardımcınız olsun 🤦♀️🙏
karolin benimde ilk zamanlar baş ağrısı problemim olmuştu doktoruma sorduğumda yeteri kadar ya su içmiyosun yada beslenmiyosun demişti 🤷🏼♀️
Aslihilal09 Mothersone genelde hamilelerde gözüküyo baş ağrısı ama hava değişikliğinden fln kaynaklanabilir mevsim geçişlerinden dikkat edin İnş hasta olmazsınız
zelis63 Mothersone hamilelikte yaşadığım tek sıkıntı benide mahf etti ams gecti şimdi 22 haftalık olduk
EbSa Bende ilk öğrendikten sonra bir süre ağrı çekmedim ki başım çok sık ağrır benim ama 10. Haftadan beri hemen hemen her gün sabahları kalkarken gece yatarken ağrıyor eğer gün içerisinde artık dayanılmıyacak gibiyse minoset içiyorum mecbur 😪 şuan 13+2 yiz yazarken bile sağdan sağdan girdiğini hissediyorum 🤦🏻♀️
elfiikar EbSa 11. Hafta doluyor bende de vardı hafifledi şükür, hemen ağrı kesici almayın ama önce iki bardak su için iyi gelir inşallah, çok şiddetli ise tansiyona da baktırmak gerekir, gebelikte tansiyon riski de var ya yükselmiş olabilir