denizadaalpp kilolari nasil bebeklerin . . bnmkiler az gibi geldi bana tek bebeklerin kilosuyla fark var
Iremgokce denizadaalpp evet benim bebeğim ikiz değil ama benim ikizim var ben 2750 ikizim 2650 tam haftasında doğmuşuz
Aysenam denizadaalpp benimde 28 haftalık bebişler şuan aylarıyla uyumlu ama banada demişti doktor tek bebeğe göre daha süşük kiloda olurlar diye. Zaten büyük ihtimal erken doğacaklar ben 2500 kg görsek şükredicem
ikizannesii denizadaalpp canim 1 hafta önce yani 33+3 de hastanede eger dogruysa ikiside 2500 dü ama doktor ikizlerde yanilma payi cok oluyo dedi haftasina göre ilerde gözüküo dedi yarin kendi doktorumda kontrolüm var o ne dicek bakalim
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp benim 23. Haftada biri 640 biri 520 ydi doktorum normal dedi haftalrıyla uyumlular ama 24 den sonra baslıyomuş gelişim sıkıntısı galiba.. tek gebelere göre de zayıf doğuyolarmış zaten
denizadaalpp Hacer_ikiz_gebe hı doğru ozaman cunku bu haftaya kadar orantilar ayni gibiydi simdi az gibi
Sirin_beyza denizadaalpp nor al canm ikizse maşallah iyi ikizler tabi tek bebeğe göre Biraz az oluyor benimki 33haftalıkken 2 kiloğdu birde tek seninki ikiz maşallah
denizadaalpp Sirin_beyza doktor iyi dedi ama burda goruyom kilolari 2800 fln yaziolar baya dusuk geldi korktm 🙄🤗
Sirin_beyza denizadaalpp korkma canm iyi onlarınki önden gidiyor önden gitmek iyi değil çünkü benimkide önden gidiyordu seker çıktı diyet yapıyom haftasıyla uyumlu
mehtap5506 29.haftada ikiside 1500 dedi ama ikizler belirli haftadan sonra tek bebeklere göre daha az kilo alıyorlar diye duydum ,ondan zayıf oluyorlar sanırım
ikizannesii denizadaalpp ben hastanedeyken biri dogum yapmisti ikiz 35 haftalik 2800 ve 2500 . 2500 olan yanindaydi 2800 olani 1 hafta küvezde kalmis o gün yanina verdiler solunumda sıkıntısı varmıs diye rabbim saglıklı bi sekilde kavustursun küvezde kalmasınlarda kilo cokta önemli degil takma bence