Azra Ben allahin izniyle hamile kalmak istiyorum , ve kasik agrilarim var merak ediyorum en kisa zamanda ne zaman beli olur hamilelik idrar testinde , 1 2 haftalike beli olurmu ?
cimennbayann Azra benim belli olmamıştı canım 3-4 haftalıktı tahminen sonra bir daha yaptım bi iki hafta geçince pozitif çıktı 5 haftalık hamileymişim😊 şimdi 37+3üz Şükürler olsun
NezihMeltemAcar Azra canım erken gebelik testı var 25 lira civari adetın gecıkmesını beklemiyorsun anında cıkıyor. Benım erken testte çıktı adetime 3 4 gün kala yapmstım heyecan yaptık hemen aynı aksam kan verdik ama kanda çıkmadı. İdrara mı kana mı inanayım bilemedim bi gün sonra yine test aldım yine iki çizgi çıktı o zaman netlestırdım 😂 Üç gün gecırdım öyle kan verdim ve sonuç kanda hamile olduğumu ögrendım 🐣 Ama yine kac haftalık hamileyim bilmiyorum doktor daha yeni ve haftaya bidaha gel dedi. Ben bi hafta degıl iki hafta geçirdim bu cumartesi gidicem bakalım insallah ultrasonda gözükür. Bu arada belirtilerim de sol kasıgım arada agrıyordu hala arada agrıyor sol bacağıma doğru hatta. Karnım arada gurulduyor gibi oluyor o kadar. Cok halsizlik oluyor bide
bebekkaradag Azra İdrarda adetiniz gecikmeden belli olmaz diye biliyorum🙈 ama kan testinde değerlerden belli oluyor
obirannee belli olur benim belli olmuştu 2 haftalık iken ama kan testinde belli olmuştu idrarda belli olmaz sanırsam ki
cimennbayann Azra inanır mısın hiç bi belirti olmadı regl olmayınca şüphe duydum test yaptım idrar testi
Azra NezihMeltemAcar Canim benim daha 1 hafta 1 bucuk hafta oluyor bugun test yaptim ama bi cizgi cikti 😁 Benimde kasiklarim agriyor ve desigin gibi karnim gurulduyor Amaa benim icime doguyor hamileyim diye belki erken oldugu icin cikmamistir diyorum belkide kendimi oyle kandiriyorum 🙄 Allah sag salam bebegini kucagina almayi nasib etsin 😘
Azra bebekkaradag Ben biraz sabirsizim 😁 Burda postlarda goruyorum 1 2 haftalikende idrar testinde cikanlar varmis bende merak etim 😀