Ummugulsum_44 Suleymankezban gösterirse olur canım bizde 12 de benzetti 1 hafta sonra da göstermedi gösterse öğrenirdik çikolata ye mutlaka
hohomoromu Suleymankezban benim 13. Haftamda %70 ihtimal vererek cinsiyeti söylemişti ama erken söyleyin bazen doğru olmayabiliyor yanılabiliyor doktorlar atıyorm size kız der kızmış diye düşürsnz bi bakarsnz detaylıda erkek 😊 oyüzden bu haftalarda ısrarcı olmayın derim hayırlısı neyse o olsun 🙈
Ask_H Suleymankezban benim 11+4 de doktorum kız dedi 17. Haftadayım dün kontrölümüz vardı yine kız dedi değişmedi artık kesinleşti kısmetse kızımız olacak
Ask_H Seyma_1234 canım detaylı ultrason 21. Haftada falan yapılıyor 2 li test 12. Haftalarda yapılıyor ikisi farklı şey
Prmanne Gzrilknur sağlıcakla gelsin inşallah bir sorum olacak☺️ 24.haftaya kadar hiç bir şey söylemedi mi doktor erkeğe benziyor veya kıza benziyor diye
Zuzum_20 Suleymankezban 12+3 de kızım olacagını ögrendim canım ben 32+2 hala daha değişmedi yani kızım olacak 🎈
Suleymankezban ya ne guzell kızlar yaa ınsallah ben de ogrenırım .salı gunu hastaneye gıdecem .kızlar .kızlar bısey soracaktım .gogus ne zaman buyur aca Zuzum_20 ba kafama takıldı
Rem31 Zuzum_20 Bana doktorum 13+5 de kız dedi çok kız istiyorum ama değişecek diye korkuyorum inşallah kızdır🤲🏻
Zuzum_20 Suleymankezban benim hemen büyümeye basladı adetimden önce ilk belirtim de gögüs hasasiyeti idi
Ummugulsum_44 Suleymankezban fazlası zararlıdır tabiki hareketlenmesini sağlıyor doktoruma da demiştim çikolata yemedim ondan yatıyordur diye rüşvetini vermemişsin dedi hatta zararlı olsa iyi yapmışsın vs derdi herkes söylüyor canım iki üç ısırık al yeter