Gulsen55 Kizlar 2'li test yaptirmayip 3lü yaptiran varmi aranizda? Sonuclar nezaman cikiyor ortalama? Hangi sayfadan takip ediliyor? Ve 4d önerdi doktor bugun bana cocugun organ gelisimini ölcmek icin.. onu yaptirdinizmi?
Sonay Gulsen55 2 ki testle 3 lü test hemen hemen aynı 2 ki test yaptıysanız 3 lü testte gerek duyulmuyor. 4 lü test ilk gebeliğim de yaptırdım ama ne zaman nedendi hatırlamıyorum ☺
dilaraserdar Gulsen55 ben 11. haftada 2’li test yaptırdım, yani doktor ölçümlerini yaptı. sonuclar iyi olunca 3’lü testi doktorumuzun yönlendirmesi ile yapmamaya , 17. haftada ise 4’lü testi yapmaya karar verdik . 4’lü yaptırmak için bekliyoruz..
Annesed İkiliyi kaçırdım şuan 15+5iz doktorum tam 17 haftalıkken üçlü için gel dedi cinsiyetide o zaman öğrenicez inşAllah 🙏👼
Gulsen55 Sonay ikiliyi bilerek yaptirmadim.. doktorlar kanima girdi bugun ucluyu yaptirdim.. ins hayirli sonuc alirim💙
MrTGcE Gulsen55 kan sonuçları hastanenin sitesine giriyosun sana bi barkot veriyo dr veya asistanı orda numara yazıyo ordan kendi numaranı girerek sonuçlarını görebilirsin ben hep o şekilde bakıyorum.
EliFurkan 3 test 2 li teste göre daha fazla yanilma payi iceriyor. Keske 2 liyi yaptirsaydiniz 😊 bana sadece 2 li test yapildi risk düşük cikinca digerlerine gerek gorulmedi gerci bende yaptirmak istemiyordum 😅 sonuclari da ozel hastaneyse internet sitesinden tc niz ile bakabilirsiniz, inşallah saglikli bebeginiz olur..🙏💕
Hande EliFurkan test sonuçlarında baya yanılma oluyormuş öyle diyorlar inşallh bizde olmaz ya doğana kadar merak ederim 🙏
EliFurkan Gulsen55 2liye göre yuksek sadece kötü düşünmeyin 😊 risk grubunda da ciksa uzulmemeye calisin öyle denipte sapasaglam bebek doguranlar çok. Güzel düşünün güzel olsun inşallah 😊
Deris Ben de ikili zamanını geçirdim 3 lü 4 lü pek fark yok sanırım doktorum 4 lü istedi yaptırdım bir hafta sonra çıkmıştı sonuç canım birinden birini mutlaka yaptır
Gulsen55 Deris testin yarisi cikmis yarisi cikmamis suan bekliyorum daha. Fakat cikan sonuclardan bisi anlamadim🙈