Merhabalar anneler , benim kızım 26haftalık doğdu, küvezde 70gün civarda kaldı , doktor hatası sebebiyle barsaki dişarga çıkarıldı, 5 ay torbala yaşadık , çünkü bebeknin kilo alması büyümesi lazımmiş , barsak ni içersine geri koymak zormuş , bu arada ropdan dolayı her iki gözüne yine , sonra lazer uygulandı , sonra barsak kapatma ameliyatı oldu , ameliyat iyi geçti ama amelyatdan 3gün sonra kızım kötüleşti, yoğun bakımda bi ay kaldı , karaciğer yetmezlik , böbrek yetmezlık , sodyum yezmezlık oldu , 15gün cıvarda diyaliz oldu , Allah’a çok şükür bi ay sonra yoğun bakımdan çıktı , bi ay serviste kaldık , yoğun bakımda MR çekıldı , beyin sapısı gelişmemiş ve epilepsi var demişti , yene 6ay önce , 2ay önce EEG çekıldı , epilepsi iyileşmiş dedi, çok şükür, şu an kızım düzeltilmiş bi yaş , şu an oturamıyor,emeklemedi, dişi çıkmadı , güldü zaman kahkalar atarak gülmüyor, bide gözü net görmüyormuş , Ama tepkı veriyor bize bakiyorum ağzini açarak gülüyor , sesler çıkartmaya başladı , bi şeyler söylüyor, çok hareketli , böyle durumda olanlar varmi ?şu an bebeğiniz iyimi ? Ne durumda? Nelere dikkat etmeliyiz? İstanbuldayim , tevsiye edebilecek rop göz doktoru varmi ? Bide nöroloji doktoru, no olur bilenler böyle durumu yaşayanlar allah razı olsun yerdem edin , bilgiler olsa bana söyleyin lütfen, allah razı oldun , herkeze geçmiş olsun,