Bilgeninannesi Annesininmucizesi- yok öyle bir şey demedi ben zaten 8. haftada öğrendim hamile olduğumu 😊
Mucizebebegim3 Annesininmucizesi- rabbim kucagina almayi nadip.etsin insallah ne zaman gidiceksin doktora canim♥️🙏
Mucizebebegim3 Annesininmucizesi- Ay hadi insallah kuzum mutlu haberlerni bekliyorum goremezsende korkma sakin 8. 9.haftaya kasar yolu var allahin izniyle 🙏🙏♥️🤗
Annesininmucizesi- Mucizebebegim3 ay insaAllah canım benim yazacam sana duyarsam insaAllah hayırla huzurla duyarız 😍🥰güzel yüreğin gibi olsun herşey canım😍
Mucizebebegim3 Annesininmucizesi- Allah razi olsun kuzum insallah hayirlisiyla gupguzel ha erlwr ver benj etiketle gttkm doktora diye .Rabbim hepimizin gonlune gore versin🤗🥰♥️
Annesininmucizesi- Mucizebebegim3 canım ben doktora gittim bugün çok şükür duyduk minnoşun sesini darısı isteyen herkesin basına ☺️☺️☺️
Gizalp Ipeku canım doktorun bazıları net konuşmuyor ama içini rahat tut vardır başka doktora gitmende fayda var bende öyle yaptım ve sonra ki doktor keseyi net gördü net konuştu çok şükür kalp atışını bile duyduk
Ipeku Gizalp inss canim tek istedgim duam bu insan zaten hassas oluyir bide kesin olmadan varsayimlarla mafediyorlsr psikoljimizi
Mervemia6 5.ci haftamda kese göründü 6+3üm Pazartesi gidicem hastaneye duyar mıyım acaba :/ bende çok tedirgin oluyorum