Medine_1992 Yasemin58 canım baya baya küçük ben 2 4 aldım minicik 😁😁ama kalite süper olunca dayanamıyorum birçok eşyası hm bebişimin
Saraalp Yasemin58 ben görerek aldım 0-1 çok küçük geldi gözüme, satış danışmanı 1-2 önerdi , 1-2 aldım
Medine_1992 Yasemin58 zaten ilk 3 ay çok minik canım 3 aydan sonrasını al sen hm den ben kot tulum aldım 2 4 aylık sanarsın oyuncak bebek için çok tatlılar ya
Saraalp Yasemin58 evet ben öyle düşündüm , yeni doğan alınsa dahi çok uzun süre giyilmiyormuş , tecrübeli arkadaşlarım o şekilde söyledi. Sayısını çok almadım ama 1 ay giyse bile sorun değil, çok büyük oluncada içinde yüzüyor
Nurersel Her üründe aynı değil bence kalıpları değişiyor 2 aylık aldığım tulum anca yeni doğana olur 3 aya aldığım tulum 6 aylıkken anca olur
Yzeze Yasemin58 kalıplar değişken bence yorumlara bakınca. Kendi adıma konusacak olursam ben internetten 4 5 tulum aldım. 2-4 aldım. Gerçekten de ancak 3. 4. Ayda giyebilir. Buyuk kalibi. Ama bence buyuk almakta fayda var kucuk gelmesin☺️
Dmt01 Yasemin58 yok tulum değil zıbın almıştım bide alt aldım zıbın 3 lüydü alt 5 li ikitanede kısa kollu çıtçıtlı vardı ama epey küçükler yani ilk biray giyebilir ancak heralde