Esraygtf Momof2child 36 haftalığım sık idrara cıkmıyorum idrar tahlillerimde temiz cıkıyor bebekte de bir sorun yok her şey olunda yani :)
Sirin_beyza Momof2child ben 35 oldum tuvalet yolunda heba oluyom 🤣🤣çeşme gibi biraz daha artsın haftan görürsün 🤭🤭🤭
Dmt01 Momof2child 37+5 haftalığım hiç öyle sık idrara çıkma durumum olmadı çok şükür gece hiç kalkmadıgım günler bile oluyo yani
Esraygtf Momof2child kız 8 haftalıkken neden idrara çıkasın allah canını almasın😂😂 o son haftalarda olur bebek idrar kesesine baskı yaptığı için 😂
mervella Esraygtf yumurtlama dönemimden 8 gün sonra sık idrara çıkmaya başladım o gün bu gündür tam gaz devam 20-30 dk çıkıyorum bazen. 22 haftamdayım 🙊 kişiye göre değişiyor yani olabilecek şeyler bunlar 🤷🏻♀️
Mervemm Esraygtf kix yok ben 12 haftaya kadar sabah 5 aksam 3 de giderdim idrara oluyor ilk haftalarda da suan durdu 15 .4
17022020 Momof2child büyükdükçe çıkarsın canım hiç merak etme 😂😂 sabahtan beri minnoşum keseyi tekmeliyor ve bildiğin cayır cayır hissediyorum 😂 o yüzden 10 dk bie gidiyorum gidilmezse enfeksiyon da artar aman bekletme
Leyla9292 Momof2child son haftalarda genelde oluyor 36 inci haftamdayım sıvı çok tükettiğim için sık idrara çıkma gereği duyuyorum..