Feyzanurlks Arkadaslar enucuz bebe market ve bebelimanından alışveriş yapan varmı ? Varsa neler aldınız ve nasıl geldi ?
ipekveannesi Feyzanurlks ikisindende aldım tulum, patik, ayakkabı, puset minderi ve örtüsü, tavşan tulum, emzik zinciri,alt açma vs daha bir sürü şey
Feyzanurlks Mervedurak oys kurban olurum , Allah’ım içinde yavrunuzu görmeyi de nasip etsin size inşallah ❤️ Cok güzeller cok tesekkr ederim
Rumeysaaa67 Feyzanurlks ben 29 haftalıgım sadece kıyafet aldım daha bişey alamadım 😂😂bir aya kalmaz tamamlarım inş😂
Feyzanurlks Rumeysaaa67 ben iyim o zaman ;) bende bu ay sonu gibi odasını alacam öyle yvas yavas hallederim dedim ama kızlar erken geliyor diyorlar 35 haftadan sonraya bırakma diyorlar ne bilim
Rumeysaaa67 Feyzanurlks evet çok agırlaşıcaz ve ben 15 kilo almışım doguma kadar 25 olurum heralde son aya birakmak istemiyorum o yuzden bnde 33de hepsini tamamlamak istiyorum 😂😂
Feyzanurlks Rumeysaaa67 ben iyim o konuda :) bir tek karnım sisti sukurler olsun ❤️ Hala gömleklerimi falan giyiyorum karnım şişti sadece
ipekveannesi Feyzanurlks evet beklediğimden güzel geldiler tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum hatta