Ayyhhh nasıl başlıcam bilmiyorum. Hep panik ve endişeli bir karaktere sahibim o yüzden hamileliğim hep diken üsttünde geçti .. Bol kusmalı bol mide yanmaları Bol enfeksıyonlu bir gebelik geçirdim, 20 haftada detaylı ultrasyonsa kalbinde parlaklık oldugunu ve bu dowm sendromlu bebeklerde olabileceğini söylediler ben zaten hep kötüyü düşünen biri olarak hep kötüyü getirerek üzülmüştüm ne gelirse allahdan diyerek karnımdan sıvı aldırmadım ama hep içimde acabamı kaldı 9 ay boyunca.. Daha sonra 31 Haftada böbrek taşı düşürmeye başladım bir hafta acıdan hastanelerde süründüm enfeksiyonum tavan yaptı yediğim ilaçların serumların hatti hesabı yok herkes bebeğe birşey olacak, erken doğum yapacaksın dediler gene korku telaş kötü düşüneler.. Derken taşıda atlattık yalnız enfeksıyonum asla düşmedi.. Taş ağrısını cok cektiğim için normal Doğımdan korktum normal doğumun okjısenzi kalıyor filan bebek hep korktum o yüzden sezeryan olmasını istedim. Epidural olacaktım hazırlandım indirdiler ameliyathaneye belden iğne yaptılar ve ilk soktuğunda ilkildim siz siz olun asla ama asla rekleslede olda ilkilmeyin cok zararlıymış iki kez yaptılar iğneden diğeri ilkilfğim için olmadı iki kez acı cektim mil sokuyorlarmış gibi.. Daha sonrasında ayagına sıcak du dökülnğş gibi oluyor dokunulan herşeyi hissediyorsunuz tek acı yok.. Bence daha kötü ben bilmiyordum hissediceğimi bilseydiöm genel olurdum kesinlikle.. Kestiğini bastırmalarını bebeğin cıkısını herşeyi hissetim acı yoktu sadece bebek cıkana kadar dayanabildim daha sonrasında beni bayıltmalaro için yalvardım.. Bebişim çıkmıştı o ilk an onu gördüğümde sanmıştımki tamam endişe korku bitti sanıyordum ki bu sefer daha cok endişeler başlıyo .. Direk yanıma getirdiler 3400 doğmuştu canım oğlusum fındık farem.. Sezeryan sonrası ağrı oluyor tabikide ameliyat oluyosın sonuçta kalkman yürümen sıkıntı oluyo oda 10 güne kadar geçiyor.. Ben meleğime kavuştum bu endişe ve korkuyla darısı bütün bekleyen hamişlerimize allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin 😇😇