damlac Kızlar çok kötü ishal oldum afedersiniz. Bir yerde okumuştum ishal düşük belirtisidir falan diye. 14. Haftadayım. Şimdi o düşünceden çıkamıyorum. Saçma olabilir ama birşey olmaz inşallah değil mi? Hamilelik sürecinde ishal olup sıkıntısız atlatan bebeği sağlıklı olan var mi? Çok saçma biliyorum kusura bakmayın. Eşim kivi almış iki üç gündür ondan ikişer tane yiyordum canım istiyordu. Ondan olmuş olabilir galiba. Of bilmiyorum ya
Meren429 damlac bende 5 gundue oyleyim 14. Haftadayim bendr. Olabiliyor uzun surerse doktora git mutlaka
Zeynepreyyan damlac herkes ishal olabilir. İshal olmanın düşük ile hiç alakası yok . Öyle şeylere inanma
SelinErd0gan Canım bende sürekli ishalim ama bi doktora git vücudun fazla sıvı kaybetmesin sen bol bol su iç ayrıca doktor da ishalin için ilaç verir canını sıkmana gerek yok içini rahat tut böyle şeyleri düşünme
damlac SelinErd0gan sağol canım ya doktorum ilaç vermişti bir kez daha olmuştu da prebiyotik verdi içeceğim şimdi
pelin_87 Kuzum haşlanmış patates, haşlanmış yumurta, muz falan ye, bol bol su iç bugün ama yarın ihmal etme hemen doktora git. İçini de ferah tut
Amirat Bende 6. Haftadayken 3 gun ishal olmustum ama cok sukur dusuk oldugundan degildi. Benimki sut ve kuru kaysidan olmustu. kividen olabilir.Icin rahat etmesi icin yine de doktora danis bence
Ikbalper damlac gebelikte aara ara ishal ve kabızlık durumu görülebilir. Bunu düşük olarak nitelendirmeyin 😂 ilerleyen haftalarda da kabız olacaksınız 😂😂. Gyno ferro kullanıyor musunuz bilmiyorum ama o ilaç ishal yapabiliyor
deletedmom2626 damlac kuzu bir ara bende İshal olmuştum ama hiç böyle düşünmedim muz ye bolca ve kesin doktora git. Düşük olur diye kötüyü çağırma yediklerinden olabilir belki
Zeynepreyyan damlac yok canım öyle şeyler düşünme. Yediğin bir şey dokunmuştur mutlaka . Haşlanmış patates ye. Mesela süt bile bazı kişilerde ishal yapar hemen
Ezgi05 Niye ishal olduğuna bağlı olarak değişir besinden dolayı olduysa sıkıntı yok ama enfeksiyondan dolayı olursa sıkıntı ama genelde enfeksiyon da kusma da oluyor