Ebruas Pnarrr bende dışardan aldığımdan öyle inceden ayıklamamışlardır die tedirgin olmuştum ama birşey olmadı. Bu yıl yememk lazm galba
Sermec Pnarrr ıspanaklı börek yaptım birazdan yıycem yabancı ot var mı baktım iyice yıkadım bir sey olacagını sanmıyorum 🙂
Sirin96 Şuan tam ıspanak yemeği yerken yazıyorum bende ilk defa yaptım o olaylardan sonra eşime zorla aldırdım birde o çok korkar böyle şeylerden ben bişey olmaz kafasıyla gidiyorum gidebildiğim yere kadar 😅
Pnarrr Sirin96 😀 bizim ki de bana sormadan almış ben de kızdım eşin de benim gibi ince düşünüyor demekki bende korkuyorum valla ben yemem dedim diyor çöpe mi atacaksın bana pişir tamam dedim ona yaparım artık 😀
Nilll Pnarrr bildiğim kadarıyla sıkıntı ispanakta değil araya karışan farklı bir ottaydi o yüzden güzelce yıkayıp ayikladiktan sonra bir şey olmadı bunca zaman 😊
Eeddaaa Pnarrr sağol canım eşin ısrar ediyorsa pişir ama sen yeme 😂😂😂😂 Haberler bas bas bağırıyor zehirli diye
Zeyk Pnarrr evet 👍yiyorum. İspanaga karışan Güzel avrat otu haberler de çıkan ama her şehirde yok İstanbukda çıkmıştı yanılmıyorsam her hafta yiyorum 3 gün önce pişirdim.