Melisbol Gokce_ henuz yaptirmadim 7 aralikta yaptiricam, medilife beylikduzu hastanesinde perinataloga yaptiricam. Fiyat bilmiorm malesef 500 den fazla degildir
Ndrkbr Gokce_ Bakırköy İncirli de bir görüntüleme merkezinde yaptırdım ama doktorun önersii ile gittiğim için 350 tl ye yaptırmıştım çok ilgiliydi resimlerini ultrason kağıdını ve görüntü ve videosunun olduğu CD verdi kısaca baya ilgililerdi... Ultramed Görüntüleme merkezi
Gokce_ Ndrkbr Hangi hastahaneye gidiyosun normalde canım benim gittiğim yerde doktor olmadığı için yapılmıyor dışarıya gönderecekler o yüzden
mavis-love Gokce_ 19 cu haftada gittim ben ilk önce kadın doğumdan randuvu alıyosunuz sonra doktordan perinatoloji için randuvu ayarlamasını isteyin o sistemden yönlendirme yapıyor. Sonra 182 yi arayıp perinatoloji için randuvu alıyosunuz 2 hafta felan dolu oluyo saat 16:00 den sonra arayın randuvu için diyolar. 16:00 geçmesin çünkü saniyede doluyor . Hızlı davranın yanı . Benim gittiğim doktor deniz kanber acardı. Giderkende burda gidenlere sormuştum herkez iyi doktor memnun kaldım demişti bende memnun kaldım canım
Betul34 Deletedmom2224 ne zaman yaptirdiniz bende selime hanima gidiyorum 19 haftaligim daha 400 iyimis 500 600 lere gore :)))
Deletedmom2224 Betul34 5 hafta önce yaptırdim 19 haftalikken o zaman Kenan beye gidiyordum ama şimdi bende selime hanıma geçeceğim 😊 perinatolog disardan geliyor cumartesi günleri çekiliyor en az yarım saat sürüyor ve sanki sürekli takibine gittiğiniz bir hastasiymissiniz gibi davranıyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
Betul34 Deletedmom2224 evet canim ben 2015 yılında yaptirmistim erkekdi gelen doktor aksam gec saate vermislerdi randevuyu heycanla bekliyorum bende 9 aralikda gidecem.kontrole bakalim ne zaman yaptircaz detayliyi:)