Simgeeee Sultan2 aminn canım benim 🙏inan bende gectim senin gectiğin yerlerden ilk bebeğimi kaybettim. Bunda da üç defa kanamam oldu adet kanaması gibi yogundu hemde. Her an gidecek diye bakıyoduk hepimiz. Yiyecek ekmegi varmıs bu dünyada geldik bugünlere. Bak cok sükür gün sayıyorum. Sende geleceksin bu günlere hiç merak etme sadece cokca dinlen 😘
Sultan2 Simgeeee Amiin rabbim nasip etsin inşallah o günleri ne kadar zorlu süreçmiş ben 7 kez tüp tedavisi ve ufak tefek ameliyatlar geçirdim eşime diyorum onlar nekadar kolaymış bu endişenin korkunun yanında Anne olmak ne kadar güzel ne kadar zormuş🥰 beni rahatlattınız Rabbimde size dünyanın en kolay doğumunu nasip etsin 🤲🏻
Cansunurettim Kubratsn benimde vardı 4haftada igne kulandım hm fitil haftada bi kanamam gecti merak etme canım kendine dikkat et yatmata bak gecer seninde
Kaya-6363 Bende de vardı canım 5 haftalıkken kanamam başlamıştı iğne ve Protestan kullandım halada kullanıyorum canım şu an 11 haftalık olduk 🙏🏻
Kbraltn Kubratsn bendede vardı canım. Progestan kullanıyordum günde 2 defa. Doktorum 1 e düşürdü. Ve bir kere 7. Haftamda az bi kanama gördüm birdaha görmedim. P. Ertesi günü doktora gittim görmüyorum artık kanamayı dedi. Cok endişelenme canm
ilknur11 Kubratsn Bende ilk zamanlar bu durumu yaşadım, kanama alanı vardı doktorum bana da progestan verdi 2-3 ay kullandım geçti çok şükür, şu an 39 haftalık olduk Allah 'ın izniyle, düzenli kullanın progestanı geçecek inşallah 🤲🤲
Damla123- Kubratsn canım evet rahmimde 2,5 cm kanama alanı var ya dökülecek dedi lekelenmeler olursa korkma dedi bakalım. Progestan kullanıyorum. Çok geçmiş olsun
Kubratsn Kızlar teşekkür ederim hepinize inşallah hepimizin biran önce geçer sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤲
81anne Sultanylmz canım ilk ikisini nasıl kanama alanından kaybettin geçmemişmiydi kanama alanın? 😣 bnmde aynı sorunum var ilkinde kayıp şmdiki hamileliğimde yine var kanama alanım