Hlal Bugün çatı muanesi olcam diye temizlendim🤷haftaya Perşembe yapcakmis😁 ve bebişim 2400 olmuş doğum kanalına inmiş ☺️
Hlal Aras-Altay 37haftada yapiyolar demekki persmbe günü cagrdigina göre,idrar da istedi,nstye bağlandım smdi
Aras-Altay Hlal normal doğum olacağı için yapılıyor çatı muanesi demi kusura bakmayın ilk gebeliğim bilmiyorum pek
Hlal Aras-Altay benimde ilk gebelik canm bende blmiyorm.🤷 Ama her hamileye bakıyorlar 37 haftada bakmaya başlıyorlar açılma varmı yok mu diye sanirim
Deletedmom099 Aras-Altay çatısı dar mı normal doğum yapabilir mi açılması var mı diye yapılıyor çatı dar olunca sezeryan oluyor genelde
Ozlem35 Gittin mi bugün çok sevindim maşallah bebisine 🤗🐣🧿 Bende yarın nst için gideceğim bakalım...Çatı kontrolü yapar mi bilmiyorum.Belki haftaya yapabilir.
Hlal Ozlem35 evet canm bugün kontrlm vardı idrar testi ile nstye girdim doğum kanalına girmiş dedi☺️sen kaçıncı haftandaydin canım 37haftandaysan yaapar çatı kontrolu
Ozlem35 Hlal Kız yok değilim unuttun 🤭 hatta dedim ya ooo hadi sen benden 2 gün öndesin diye... 35+6 yim şuan.....🥰