Bebek_uraz Kızlar 4 ay önce doğum yaptım sezeryan ve bir hafta önce tekrar hamile olduğumu öğrendim. Çevremdeki herkes aldırmamı söyledi ama ben bunu kesinlikle kabul etmediğimi ve doğuracağımı söylüyorum sizler ne düşünüyorsunuz 😞
Deletedmom0026 Bebek_uraz hayatta herseyimi allaha biraktim verdiyse vardir bi bildigi aldirma ama sende istemiyorduysan korunsaydin keske simdi aldrmayi sakinn dusunme allahin verdigi cana kiyilmaz
Yildizim5 Bebek_uraz öyle etrafımda tanıdık çok var peşpeşe yapan birlikte büyüsünler işte aldırmak = öldürmek kendi çocuğunun katili olma ilk zamanlar zor olur ama büyüyünce ne güzel oynarlarlar birlikte sen rahat edersin
begumseker Bebek_uraz en az 1 yıl önerilmiyor ama.. inşallah bebeğiniz de siz de sağlıkla geçirirsiniz bu dönemi..
2kezanne Bebek_uraz kızım 7 aylıktı maddi manevi hazır deildim olsada zaten aldiririm diyordum ama ailem teyzem karşı cıktı aldırmadım kızım 1 yas 26 günlük 7 aylık hamileyim inan zorlaniyorum kızım kucak ilgi ıstiyor elimden geldigince yapmaya çalışıyorum gercekten cok zorbir durum heleki yanlizsan 😭😭Rabbim bi kolaylığını verir elbet dua et
Bebek_uraz Yildizim5 kesinlikle aldırmam eşim çok istiyordu zaten ikinciyi ikiz gibi büyüyecekler bi anda rahat edicem bende 😂😂😂
Bebek_uraz begumseker evet oğlumu 38+4 plesanta yaşlanması yüzünden sezeryana alındım. Bu da 36 haftalık falan alınacak rabbim verdiyse bi darlık sonu ferahlık ben inanıyorum🤲🏻
Bebek_uraz 2kezanne aynı bina da kalıyorum kaynanamla kendi ailemde aramda 15 dakka mesafe var görümcem de çok destek bize ver biz bakarız diyorlar tabi ki vermem ama yardım ederler 😇
Azracciiikkk Bebek_uraz kızım 6 aylıkken hamile kaldım ve sezaryen doğum yapmıştım. Şuan kızım 1 yaşında ve 7 aylık hamileyim.
Azracciiikkk Bebek_uraz hayır hiç bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar çok şükür ve kızımda karnım çok yoktu şimdi ki karnım 9 aylık gibi görünüyo ona rağmen bi sıkıntı yaşamadım
Zehraak Yengeminde öyle oldu iki ve üç arası 18 aydı tabii zorlandı başlarda ama dikiskerinde falan hiç sıkıntı yasamadi. insaAllah sizinde rahat güzel geçer
Bebek_uraz Azracciiikkk evet benim de oğlumda karnım yoktu 6 aylık gibiydim iç karnım genişti inşallah bi şey olmaz bi de ben doğumdan hemen sonra yani iki gün hastanede kaldım eve geldim ertesi gün ayaklandım kendi işimi kendim yaptım sonrasında çok ağrım oldu inşallah bunun zararını görmem
Fikret_kayra Bebek_uraz aldırma çok günah ve aldiranlarin illa bi yerden acısı çıkıyor rizkiyla gelir Allah da sabrını verir merak etme ikiz gibi olur daha iyi boşver 😊
Bebek_uraz Fikret_kayra evet canım bizim burda bir kadın 4. Çocuğunu aldırmaya gitti eve geldi ki evi yandı diğer üç çocuğunu da kaybetti 🤷🏻♀️
Leyla9292 Bebek_uraz yeğenim de sizin gibi kaldı sezeryan li hicbir sorun da olmadı şimdi ikisi birlikte büyüyorlar.