Deletedmom2224 Selinglr Normal ultrason ama adı üstünde daha detaylı bebeğin incelendigi bu yüzden daha uzun süren bir ultrason. Bir de ultrasyon değil 😊
Seda_123 Selinglr Renkli olarak bebeğinizi görüyorsunuz hareket ediyor filan parmaklarına kadar belli oluyor doktor açıklama yapıyor herşeyini söylüyor 15 20 dk sürüyor normal ultrason gibi karından bakılıyor hemen sonucunu veriyor size çok güzel bişey bana 2 tane renkli resim vermişti doktor parmakları bile belli sayılıyor 😁
uykutulumu Bebeğin organlarının detaylı incelenebildiği bi ultrason. Normal ultrasona girer gibi giriyorsunuz ekstra bi şey yapmıyorlar. En azından bende yapılmadı
uykutulumu Selinglr bazı doktorlar bakarken detaylı açıklama yapıyormuş ama benimki yapmadı bi problem yok diyip sonuçların çıktısını verdi ve doktoruma göstermemi söyledi
kirpapatyasiii Normal ultrason muayenesi gibi karından bakıyorlar canım biraz uzun sürebiliyor sadece bebeğin bütün organlarına kemiklerine kordonda akışa plesenta parmaklarına herşeye bakıyor ve gösteriyor doktorun🤗 bazen vajinal de bakabiliyor
Emin_e Normal ultrason gibi ama daha detayli, bana bilgi verdi doktor sonuclarin ciktisini da kendi doktoruma gosterdim o kadar...
kirpapatyasiii Selinglr korkma canım sağlığınız için bende baktı doktorum iyiki bakmış müdahale edildi herşey bizim için unutma ve emin ol 5 dk bile sürmüyor o
kirpapatyasiii Selinglr renkli de bakıyor canım hatta bebişin gösterirse yüzünü çok tatlı resimlerini de veriyor 🤗
kirpapatyasiii Mervezumra Doktorun tercihi beklide ben Atıl Yüksel beye gitmiştim rahim ağzımın karından net gozukmeyecegini söylemişti öyle bakmıştı. Belki de şüphelendi baktı ve hemen serklaj olmam gerektiğini söyledi
Papatya_anne 42-AySe-07 kuzum normalde devlette yok en azından benım oldugum sehırde yoktu sadece riskli gebelıklere bakıyorlardı ama eşim hastanede calısınca baktı dr