bebegimmm16 Kızlar merhaba, kabızlık var bende. Bugün tuvalette makattan peçeteye çok hafif pembe kan bulaştı bir dahada gelmedi. Çok telaşlandım eminim arkadan geldiğine ama korkuyorumda tekrarlarsa doktora gideceğim başına böyle bişey gelen var mı
Sema12 bebegimmm16 cnmm zorlamadn dolayi oluyor senn yne pembe leke gelms ben zorlanma oldugnda kan bosaliyor resmen makat kismndan hcte gtmedm doktora oglmda da olmstu o zmn baslamsti ztn smdid 2-3 kere oldu . Sari kntaron yagi kullaniorm pamukla o kisma suruorm sabh aksam gecio hemen duruo kanamamq
Grhn bebegimmm16 canım katron yağı sür bol su iç ve 3 tane siyah kayısıyı suya koy sabah aç karnına önce suyunu iç sonra kayısı ye
bebegimmm16 Sema12 canım çok teşekkür ederim telaşlanıyorum ilk gebeliğim herşeyden tedirgin oluyorum. İçimi rahatlattın. Doktorada gitmedim o yüzden çok sağol
Sema12 bebegimmm16 yok cnm hc endise etmee , inan bend bi kan bosaliyoo ilk oldugnda korktm ama kabzliktn we zorlamadn oluyor artk biliorm eger artarsa send dedigimi uygulaa 😉👍