zlemAlmuhannci Ekimin 19 gibi doğum ne kadar uzun yolumuz var sağlıklı kucagımıza alalımda varsın uzun sürsün 🤗
Canicim zlemAlmuhannci bizde 8+2 yiz yaaa sende de kasık ağrıaı bu hafta biraz daha fazlamı benim ağrım çok oluyor normalmi bilemedim
zlemAlmuhannci Canicim oluyor ama kısa sürekli geçiyor hemen normal yazıyor nette ama kontrole gidince sorucam
zlemAlmuhannci Canicim balpetegim27 Anne adayının karın ağrıları da buna paralel olarak daha fazla hissedilir duruma gelir. ● Çok şiddetlenmedikçe ve kanama olmadıkça endişelenmeye, doktora gitmeye gerek yoktur.
Canicim Uykucusirine yaaa bazen çok oluyor bide bugün korktum sanırım biiey olcak diye ağır bi nesne itmek zorunda kaldım bişey oluröu acaba
Uykucusirine Canicim sikma canini ama agir islerden uzak durmamiz gerekiyor. Icim rahat etsin dersen doktora gitmeni tavsiye ederim
balpetegim27 kızlar benim dogumumda 11 ekime denk geliyor bulantim ve kusmam çok fazla halsizim arada kasık ağrılarım oluyor
zlemAlmuhannci balpetegim27 kusma yok ama bulantı var tatlı görmek istemiyorum yemek görmek istemiyorum peynir ekmek yiyebiliyorum
Kbrazcan Bende 8+3 üm mide bulantı kusma yok belim ağırıyor bazen karın ağrısı düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum bu durum olmasa iyim aslında ama iğne ve ilaçlar kötü yapıyor benide
balpetegim27 Kbrazcan canım benimde ilk hamileligimde düşük tehlikem vardı ayağini havaya kaldır öyle uzan bebek asagidadir ondan
Kbrazcan balpetegim27 ah canım bugün neler geldi başıma 😭 nasıl kanamam oldu çamaşırımı aşağı indirmemle su gibi gelmesi bir oldu heryerim battı kayınvalidem görümcem yanımdaydı temizlediler yeniden giydirdilee acile gittik alttan bakmak istediler baktırmadım ultrasonla baktı doktor kalp atışı var dedi 😭 tuvalet harici kalkmam yok dedi ömrümden ömür gitti
balpetegim27 zlemAlmuhannci anlıyorum canım seni bnde peynir ekmek yiyorum salcalu şeyler yiyemiyorum ınsallh bu günlerimiz gecer🙏
balpetegim27 Kbrazcan ay çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun iyiki kayinvaliden varmış yanında çok şükür kalp atışı varmış yat dinlen sürekli dikkat et kendine