Bende hikayemi bu kadar erken yazmayı hayal etmiyordum 2018 yılında 37 haftalık karnımda ölen minik kızımla birlikte dünyam cehenneme dönmüştü hala acısı içimde o ayrı senesinde ada ya hamile kaldığımı öğrendim çok sıkıntılı süreçlerim oldu tekrar aynısı olursa yine kalbi dururmu düşüncesiyle geçti hamileliğim kanpıhtılaşması olduğu için coraspirinve kansulandırıcı iğne kullandım şükür 35 haftalık olduk 35+ 2 de her zaman ki rutin kontrol üme gittim doktor bebeğin boynuna kordon dolandığını ve yukarıya çıktığını riske edemeyeceğini sezeryan ile alalım riske atmayalım dedi ben çok kötü oldum erken gelsin istemiyordum bi karar vermek zorundaydık diğerinin aniden kalbi durduğu için riske atamadık iki normal doğumdan sonra sezeryan benim için kabus olmuştu neyse hemen doktorun kararına uyduk hastaneye acil sezeryana girdim iğneyi bi gün önce vurduğum dan bi sıkıntı olmadı hatta belden uyuşturmalı seZeryan oldum spinal diye geçiyor sonra doğuma girdik belimden iğne oldum diğer normal doğumlarımda epiduralli olduğundan tecrübeliydim bunda bacaklarına sıcaklık hissi geliyor o andan itibaren yavaş yavaş hissisleşiyor bacakların biağrı hissetmedim önüme bez çekildi başladılar doğuma ada m minik kızım ağlama seslerini duyduğumda bende ağlama krizine girdim mutluluktan şükür sağlıklı bi problem olmadı birlikte evimize geldik Allah herkesi minik yawrularına kavuştursun zorlu bi süreç geçirdim şükür şuanda dünyalar benim oldu sezeryanı kafama takmıyorım sağlıklı olsunlar yeterki hepsinin ayrı zorluğu var Allah tüm hamile arkadaşlarımı bir nefeste sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️💋🧿🙏 ada m minik kızım