Brnsl Skn23 geçen hafta 35tik bizde 2470 gramdı kızım bakalım bu hafta kaç olmuş 😍 37 de çatı muayenesi edicem dedi doktorum gün 27 Aralık beklenen doğum tarihi bakalım nasıl olacak 😍
Hlal Benimde 35 haftada başladılar nstye,37.Haftamdada çatı muayanesi yapcak yani gelecek persmbe günü 🙄
Sghslove Skn23 3390 gram dedi doktorumuz ama doğumda 200-300 gram aşağı ya da yukarı çıkabilir dedi ☺️ Çok şükür her şey yolunda az ya da çok doğsa da normal kilosu dedi son günler çok şişmesek bari anne oğul 😀
27_ Kizlar 37+1 iz oglumla. Bebegin kanala girdigini nasil anlariz. Doktora sali gunu gidecegim. Iyice asagilarda hareket ve zor yurume belirti olabilir mi. Sanki kasiklarimda el var gibi
Skn23 27_ onu doktor üst ultrasondan bakınca anlıyor canım. Kanala inmişse zaten söyler sana . Benim dönmüş şuan baya aşşağıda hissediyorum ama kanala girince nasıl olur bilemiyorum
27_ Skn23 doktora sali gidecegim canim ondan once acaba bi belirtisi var mi diye sordum. Tesekkurler.
Cinarin_annesi14 Skn23 baş gelişli dönmüş çok şükür normal gözüküyo doğum sancını beklicez dedi doktorum artık sancı gelmesse bir hafta sınra ne dicek bilmiyorum kilosu 3800 şuan 🙈🙏
Nesliid Bbbsr doktorunuz kilosu iyi diyorsa kimseye takılmayın sağlıklı olsunlar yeter bide tavsiyem yoğurt tüketin enfeksiyona iyi geliyormuş ben öyle yapıyorum simdi☺️
Skn23 27_ valla onu bende merak ediyordum ama sanırım yok😁 alt baskı bende de oluyor bende acaba kanala mı girdi çok aşşağıda hissediyorum diye gittim de hala aynı duruyordu 😁