busraydinli Selam kızlar, İstanbul avrupa yakasında gidip memnun kaldığınız hastane ve doktorlar varsa bilgi verebilir misiniz? İstanbulda çevrem olmadığı için tavsiye edecek kimsem yok. İki kez atakent acıbademe gittik yakınız diye ama çok pahalı..
Deletedmom099 busraydinli Bahçelievler İrina Ergül İstinye liv hastanesi Ceyda perçinoğlu daha uygun isterseniz Beylikdüzü medilife Bayrampaşa kolan hospital uygun diye biliyorum
1aysecik busraydinli bağcılar mega medipol de iyi die duydum ama oraya gitmedim Esenler medipole gidiyorum memnunum.
Grhn busraydinli özel avrasya hastanesi gaziosmanpaşa doktor fatma bozkurt memnunum muayene ücreti tahlillerde uygun fiyat ve hastane çok temiz hemşireler ilgili güler yüzlü
__birafitap__ busraydinli silivri medical park duygu yardım kesinlikle mükemmel soracaginiz herşeyin cevabını önceden veriyor aklınızda keske sorsaydım diye kuruntu kalmıyor çok cana yakin canimmm❤❤
busraydinli 1aysecik esenlerde doktorunuz kim peki? Muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
busraydinli __birafitap__ ayy Silivri çok uzak amaa sancılanınca oraya gidene kadar doğurursam 😂 küçükçekmecedeyim ben
1aysecik busraydinli muayne ücreti 80 tl.Doktorum röyale Aydin.Eğer randevu bulabilirseniz Dr. Burcu Aydın Boyama’yı öneririm çok iyi bir doktor.Doğum ücretini bilmiyorum ama çok uçuk bir rakam olduğunu sanmiyorum.
89Kbr busraydinli yani aynı yerde sayılırız seninle. sefaköy Medipol muayene ücreti uygun geldi banada. tahliller içinde zorlama yok illa Burada yaptıracaksın diye. 2’li testi orada yaptırdım ben muayene dahil 300₺ alıyolar.
Haticemre21 busraydinli bende avrasya hastanesine gidiyorum fatma hanıma cok memnunum güleryüzlü sıcakkanlı bir doktor hemşireside bir o kadar iyi güleryüzlü
Tunaaaaa Bahçelievler Nisa hastanesi dr Asiye Uzun çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Muayene ücret 120 TL ama değer bence tavsiye ederim.
Haticemre21 Grhn evet canım memnunum doğumu da ords düşünüyorum Allah izin verirse. 25+5 haftalığım bende 🤗