Kubrakocerr 2 tane 10lu Hastane çıkışı, 1 tane 5li Hastane çıkışı, Zıbın 7 adet yenidoğan 8 adet 3 aylık, 3 tulum yenidoğan, 2 tane ikili yenidoğan takım, 0-3 aylık 2 tulum, 1 tulum 1-3 aylık, Penye Yelek, 8tane 3-6 aylık tulum, 11 tane alt üst takım 3-6 ay
Tugbaztrk Kubrakocerr hiç az değil gayet çok canım😂 bende dolabına koyunca az mı görüncek diye dusunuyorum habire😂
isranuroz Kubrakocerr bebeğin yediği helal giydiği haram demişler hep bana öyle dediler gerçekten öyleymiş yenidoğan fazla ama seneyede giyersin derdi ya annelerimiz cidden oda çok doğru büyük büyük ay ay al çok çabuk büyüyorlar yinede sen bilirsin ama bu aldıkların gayet yeterli birde şöyle bir sıkıntı daha oluyor mesela ben 3-6 ay kıyafetlerini çok çok az giydirdim bebeklerin gelişimide değişik olduğu için her beden her bebeğe olmuyor
Kubrakocerr Tugbaztrk İşte benim de öyle oldu dolapta çok az gibi😂 bide çoğu kişi bana yenidoğan çok az dediler ilk zamanlar onlar bile büyük oluyormuş🤔
Kubrakocerr Deletedmom0026 Onlardan da aldım işte şimdi ama çoğu kişi yenidoğan az daha al dediler kararsızım
Kubrakocerr isranuroz 3-6 ay da çok büyük gibi geliyor şimdi yenidoğanların yanında bide tecrübe olmayınca insan kararsız kalıyor umarım yeter bunlar o zaman 😍
bsr2 Kubrakocerr iki günde büyüyecek o ilk zamanlar sadece biraz sık kıyafet yıkaman gerekecek ama yeter çok fazla giymeyecek hoşuna giden birşey olursa büyük beden alırsın 3-6 6-9 gibi baktınki doğduktan sonra yetmiyor o zaman alırsın hem daha hediyede gelir
Kubrakocerr bsr2 İşte bende öyle yaptım en çok hoşuma gidenleri 3-6 aldım ama yetmez diyenlerde çok bilmiyorum ne olacak🤭