Mucizemmm00 Merhaba kızlar nasil gidiyo gebeliğiniz? Cinsiyet bellimi gobekler cıktımı vucuttaki tepkiler azaldimi 💕🍒
Bttll Mucizemmm00 merhaba canim 😊 benim gobek cıkmadı dha dumduz karnım cınsıyetı de 13 haftalık Ken ogrendım kızım olacak ınsallah 😍
Mentuglale Mucizemmm00 benim 12+5 doktor %90 erkek dedi iki hafta sonra tekrar gideceğiz. Hamileliğim şuanlık kolay geçiyor bulantım falan çok yok biraz belim agrıyor o kadar 🥰 🍋
Pinarsarica54 Mucizemmm00 merhaba canım 15+5 im göbek yok denecek kadar az 47 kiloyum cinsiyeti doğduğu gün görecez eşimle öyle karar verdik ikili test iyi çıkmadı ama ben iyi hissediyorum
Ozgesn Mucizemmm00 merhaba bende 15+1 arada göbeğim kaşınıyor onun dışında bulandı vs bsey kalmadı ve göbeğim tüylendi biraz 🥰🤦♀️ Çıktı azıcık gobus oğlum olacak sanırım öyle dediler ama emin değilim 😄
Mucizemmm00 Bttll gobek cevreniz kac cm olcuyormusunuz ben olcuyorum mezroyla oyle anlıyorum daha cok
Bttll Mucizemmm00 yok hıc olçmedım onu yapmam İcin sabah yapmam gerekiyor cunkı benim sabah kahvaltı yaptıktan sonra sıskınlık ve gaz oluyor aksama kadar karnım şişiyor sabah uyandığım zman hıc bısey yok
Aysekmn Ozgesn benimde göbeğim kıllanmaya başladı canım şaşırdım geçen gün farkettim hamilelikten sonra geçer mi ki
Aysekmn Mucizemmm00 bizde 16+1 olduk oğlum olacak Allah'ın izniyle göbeğim önceden de vardı ama yine de belli olmaya başladı azda olsa bel ağrım çok oluyor onun dışında iyi geçiyor 😍
Ozgesn Aysekmn ilk çocuğumda da tüylendi ve Doğumdan sonra geçti 😊 şimdi de Doğumdan sonra geçer diye Umut ediyorum kuzum insallah 😄🤦♀️🥰