miniknokta Ebruili insan kendinden çok bebeğini düşünüyor böyle zamanlarda, varsın yüzüm kızarsın diyor 🤷🏼♀️ Allahtan bebeğin hareketlerini hissediyorum ben tabii normaldeki gibi şiddetli değil ama kıpırdanıyor çok şükür 🙏🏻
Ebruili miniknokta bebeklerin rahme düştüğünü öğrendiğimiz an başlıyor işte endişe panik doğurmadan analık hissi yerleşiyor ☺️☺️☺️
miniknokta Sinem62 eğer hamilelikte bir risk, erken doğum ya da erken alınma durumu varsa bebeğin kuvözde kalmaması, ciğerlerinin gelişmesi için yapılan bir iğne. Tüm gebeliklerde olmuyor merak etmeyin 😊
Zeynepreyyan miniknokta bana da ciğer geliştirici yapıldı. Bende öyle bir şey olmadı ama yine bir doktora sor belki yan etkisi vardır. Yan etki herkese olmuyor
Zeynepreyyan Basaaak iyi iyi çok sevindim . Doktorum bana öyle demişti. Günde en az 10 sefer hareket etmezse gel diye
Zeynepreyyan Basaaak bilmiyorum bana öyle bir şey demediler. 10 gün sonra bebeğin hareketleri yavaşladı hastane uzak diye sağlık ocağına gittim. Kalp atışlarına baktılar normal dediler . Ertesi sabah suyu geldi doğum yaptım
Aytelf2012 Ebruili bende 35 haftalık hamileyim nst de sancı çıkınca bana da vurdular iğneyi bende bebeğimin hareketlerinin neden yavaşladığını düşünüyordum 😔 gerçekten yavaşlatıyor muymus
Ozge3747 miniknokta Evet ilk hamileliğimde bende de olmultu yüzümde değil ama kollarımda ve bacaklarımda oldu. Bir süre sonra geçiyor korkmayın
Seda_sea Bende bugun gittim doktor suyun azalmış dedi iğne verdi haftaya tekrar kontrol edicek Olmassa bebeği alıcam dedi 34 haftalık gelişimi durmak üzere inşallah birsey olmaz hareketleri cok yavaş yok denilecek kadar az ne yapıcam bilemiyorum 😔