Minikmucizem13 Istanbulda hangi devlet hastanesinde renkli ultrasyon yaptirablrm bebegin yuzunu gormek icin yaptiranlar hangi hastane doktor ismi falan vereblirlermi?
Hilal_Rasim Minikmucizem13 devlet hastanesini bilmiyorum ama benim özeldeki kendi doktorumun ultrasonu renkli. Her muayenede bize açıp renkli bir şekilde gösteriyor ek ücrette ödemiyoruz normal muayene ücreti sadece ☺️
Deletedmom2224 Minikmucizem13 devlet hastanesinde renkli ultrason yok malesef ki. Özel olan her hastane genellikle bebeğin renkli resmini de veriyor her kontrolde. Avrupa yakasindaysaniz başarı hastanesi selime demirbaş tavsiye edebilirim hem çok güzel bir doktor hem ultrasonlari çok zevkli geciyor
Filiznalbant Minikmucizem13 maalesef devlet hastaneleri renkli vermiyo. Hatta göstermiyorlar bile. Özeller her kontrolde renkli gösteriyo 😍 ek ücret de almıyolar muayene ücreti neyse o.
Biyolog Minikmucizem13 cerrahpaşa prof dr ali benian canim. Detaylı usgde gösteriyor. Fakat normal muayenede devlet renkli vermiyor
berivannnnmeryem Hilal_Rasim ikisine aslında mesela ilk doğumda median hastanesinde detaylı yapardık o zaman bize renkli resim de verdiler 250 TL orda da öylemi 18 +2 hastalığım
Hilal_Rasim berivannnnmeryem detayli ultrasonun fiyati bana yuksek gelmisti o yuzden cerrahpasa tip fakultesinde yaptirdim. Birde normal muayenemde renkli gorebildigim icin detaylida renkli olma ozelligi aramadim. Detayli ultrasonum siyah beyazdi cunku :)