Deletedmom099 Bkm2398 malesef 🙄 ben özel hastaneden yanayım zaten normalde sigortam herşeyi karşılıyor para ödemiyorum fakat perintologların anlaşması yokmuş
Lalemm86 yonca90 doğum teminatı olduğu için detayına bakmıyorlar ikili test detaylı ultrason muayene doğum nts vesaire içinde hepsi onu demek istedim gebelik teminatı sonuçta sadece muayeneyi ve doğumu kapsamıyor hamilelikle ilgili yapılan herşeyi kapsıyo
Emineek Bir sürü yapılan test var, bütün testlerimi acibademde yaptırdım, doğum öncesi ve doğum sonrası gidince limitler malesef doluyor su son ay atlatırsak daha rahat olacak 😁
Selmaymn Deletedmom099 bende medicalparka gidıyorum orda 650₺ dedıler kolon hastanesinde randevu aldım fiyat araştırdım baya birde yapan kişide perinatoloji uzmanı 440₺ dediler sabah yaptırıcam
Deletedmom099 Selmaymn bende arayıp sormuştum orayı sabah banada aynı fiyatı verdiler çıktıktan sonra bana döner misin canım
Selmaymn Deletedmom099 tamam yarın yaptırdıktan sonra yazıcam mutlaka 😊 en uygun bulduğumuz orasıydı görüntüleme merkezleride yapıyolar ama bunu perinatoloji uzmanı yapması daha iyiymiş dediğim gibi en uygun bulduğum buydu
Deletedmom099 Selmaymn inşallah memnun kalırsınız burda bi arkadaş fehmi yazıcıoğlunu söyledi özel kliniği varmış oda aklımda siz yaptırın bakalım cd falan veriyolar mı uzun süre bakıyolar mı bana haber verirsiniz çok sağolun
Selmaymn Deletedmom099 kolon hastanesi güzel diye biliyorum verirler diye düşünüyorum sabah yazarım inşallah 🥰
Deletedmom099 GoncAli canım fehmi beye gitmeyi düşünüyorum yorumlar gayet olumlu fakat cd resim için ek ücret alıyormuş doğru mu?
GoncAli Deletedmom099 10 lira verdik resim icin CD zaten cok gereksiz 2 çocukta da almadım. Valla cok ucuz bir dr. Siddetle tavsiye ederim o ucuzluğa bebegi efsane güzel inceliyor
GoncAli Deletedmom099 bak ucuz doktorlar radyolog falan bakıyor ve bir çoğu rapor vermiyor. Bu bir kere gidilen ve ennnnn önemli kontrol. Lütfen Fehmi beye git bana cok dua edeceksin bide tavsiyem 21 yada 22 haftada git. Sakin 18 falan gitme. Ben 23 te gittim resim harika çıktı.
Selmaymn Deletedmom099 evet gittim bebeğimizde bir sıkıntı yok şükür ama tam poz vermedi bi kac kare çekip verdiler ama cd de verıyolarmış normalde cihazları bozuktu haftaya tekrar gelin isterseniz dediler gidicem ben hem tekrar belkı poz verir diye😊 doktor dışarıdan gelıyo şişlide özel muayenesi varmış
Serpilsaltikalp Deletedmom099 acıbademlerde özel sigorta perinatolojide geçersiz. Her hastaneye göre fiyat değişiyordur.
Serpilsaltikalp yonca90 benim yoktu. 750 ödedim. Ama arkadaşımın vardı ona da sigorta karşılamıyor diye 750 dediler
Deletedmom099 GoncAli canım aslında para sorun değil gittiğim hastanenin doktoru 700 lira istedi bu bence aşırı 450 500 den fazla vermek istemiyorum fehmi beye aklım yattı fakat cd fotoğrafa ek ücret alıyomuş diye duydum 10 liraysa mühim değil resim var mı sende çok merak ettim 😊
GoncAli Deletedmom099 var ama göndermeyi beceremiyorum Ya ben bir arkadaşımı yolladım bana dua etti. Bebekte Kalpte sıkıntı çıktı doğumdan sonra hemen ameliyat dedi ve dediği oldu. Bebek 37 haftalık doğdu. Kalp kapakçığında sıkıntıdan ameliyat oldu. Sukur simdi cok iyi ama erken teşhis olmazsa Allah korusun ölebilirmis. Bunu malesef cocuk dr. Giremiyor. O yüzden ennnn önemli test bu renkli ultrason ve iyi bir perinatolog