Nurdane-12 Merhaba arkadaşlar 😊 Bebeğinizin ilk cinsiyetini kaç haftalık öğrendiniz ? İkili taramada öğrenen var mi
1dem Nurdane-12 kontrole gittiğimde doktor erkeğe benziyor dedi. Ordan çıktım ikili test için ultrasona girdim erkek değişmez dedi 😊
Civcivim_34 Nurdane-12 aynen ben de ikili test sonucunda öğrendim 13 haftada yani erkek dedi değişmez alışverişe başla dedi 14 de bi daha gittim yine erkek dedi
Sema__ Nurdane-12 merhaba 👋 ikili tarama da gittiğimizde öğrendik 12+3 tu 🤗17 haftalığım şuan oğlum olacak🐥👣
Nurdane-12 1dem bana da erkek dedi doktor ama ne bileyim daha hamile olduğuma bile kendimi zor inandırıyorum bide cinsiyete inanamadım 🙂
1dem Civcivim_34 yok canım Ya isim hakkında hiç fikrimiz yok. Bir tane oğlum var Yusuf. Ona uygun olsa iyi olur ama şuan da ortada isim yok 😊 20 haftalığım.
Aynurnaz ilgili teste kıza benziyor dedi 16.jaftada kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek çıktı ayrintilidan sonra alışverişe başlamak daha mantıklı bence
spiker_anne Nurdane-12 İlk 15 te öğrendim yüzde yüz kız dediler 20. Haftada değişti cinsiyeti pipisi çok net erkek yani 19-20. Haftalar en ideal haftalar ❤
AysennHE Bizim de 12.haftada bi doktor yüzde 99 kız dedi dün gittim hafif çıkıntı var erkekte olabilir kızda dedi iki hafta bekle dedi 😁