Deletedmom0026 ponciklerin_annesi oyyy masallahh kucuk kuzuu benimde erken dogum riskim var oyle iyi anliyorum ki canimm bian once toparlanirsiniz ins. Kuvezdemi bebek ?
Deletedmom0026 ponciklerin_annesi allahim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin insallahhh ,benim sancilarim hala var ama bakalim acilmam olmadgi icin birsey demiyorlar
ponciklerin_annesi Deletedmom0026 amin canim Allah razi olsun , sende saglicakla gününde bebeğini kucagina al insallah
tugrakubra_1 maşallah sağlıkla büyür inşallah 😊 ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum sayfada 32-33-34 haftalık çoğu arkadaşın erken doğum riski var benim de aynı şekilde.görmediğim kadar erken doğum postu gördüm,hayır olsun 😊
gurcem Allahım bır haftadır herkes 32 33 haftada doguruyor ıyıce psıkolojım bozuldu 😔 her an doguruyorum sanıyorum.Canım bunarada Allah evladınada sanada saglık versın
tugrakubra_1 gurcem ama öyle gerçekten bebişlerimiz erken gelmek için uğraşıyolar sanki çok tuhaf 😯 bişeye mi denk getirdik de anlamadık bilemedim.33+3teyiz haftaya gelebilir bebeğim
gurcem tugrakubra_1 bızde 33+2 .Nasıl haftaya gelebılır 😲 senınde mı erken dogum rıskın var.Allahım daha kontrolume cok var benıde nstye falan baglamadılar öluyorum meraktan ne durumdayım acaba.Ara ara belımden sırtımdan bırsey gırıyor canımı yakıyor ama gerı gecıyor.Zaten ayakta hıc duramıyorum yuruyemıyorum agrım oluyor.Bız neye denk geldık acaba ay mı tutuldu gunesmı tutuldu yoksa bunlar merkurden falan mı😂
tugrakubra_1 gurcem evett benim de erken doğum riskim var bebeğim gelişmiyormuş böyle giderse alırız dedi bakalım tutabildiğimiz kadar içerde tutalım da 😄 anlamadım kii merkür retrosu varmış ondan olabilir belki bi arkadaşım da iki gün önce aniden suyu gelince doğum yaptı 33+3teydi o da 😬
Minikvemother tugrakubra_1 benimde damardan dolayı az gelişiyor 34+1 1750 gr😔ama haftada 80 gr gibi kilo alıyor sizin nedeni neymiş?gelişimi tamamen durdumu?
0biranne 34+2 haftayi 3 gundur oğlumla cebellesiyoruz gelcemde gelcem diye inat etti serumlar ilaçlar durabildiği kadar durucak artık Allahtan kilosu 2 hafta önden gidiyor o konuda biraz içimiz rahat duzenli karin sertlesnelerine Dikkat edin onlar nst de doğum. Sancısı olarak çıkıyor 65leri gördüm ama Sadece karnımın sertleştiğini hissediyordum sancı yoktu meger sancisiz da dogum Başlayabiliyormuş
Turkan123 Belirtileriniz nelerdi anlatır mısınız detaylı şekilde bende 30.haftadayım korkuyorum doktora gitmeme de daha çok var
tugrakubra_1 Minikvemother benim damar tansiyon vs hiçbir problemim yok ama almıyor minik anlamadım.Bakacaz bizde alıyor mu almıyor mu belli olacak bu cumartesi günü geçen hafta cumartesi gitmiştim en son.33+3te kilomuz 1600-1700 civarıymış boyumuz daha iyiymiş kilomuza göre doktor minyon bi bebek olacak dedi genetik faktörler etkili oluyormuş