Gulfem07 Bugün tam 32 haftalik olduk randevum cuma günü 32+2 olucam doğum raporu için sıkıntı olur mu bilen var mı?Doktorum cuma gün gel dedi ama ben yanlış söyledim gününü şimdi de hastaneyi arıyorum açan yok
Gizemabc Gulfem07 1-2 günden sorun olmaz. Ben de çalışabilir raporunu 32+3te almıştım. İzne ayrılacağın zaman da misal 37ye kadsr çalışacaksan 37+3te alman gerekiyor.
duyguyilmaz Olmaz canim beni de cuma cagirmsiti 32+3te verdi. Rapor haftalik yani cuma cumartesi kapaniyo. Yani simdi aldin diyelim calisabilir raporunu 34te devam etmek istemiyosun yine cuma ya da cumartesi gitmen gerek.
Gulfem07 Gizemabc Çok teşekkür ederim 😊37 ye kadar çalışanı tebrik etmek lazım:)tebrikler 😂beni riskli oldugu icin sıkıntı Allah tan yıllık iznim vardı da ise yaradı.
duyguyilmaz Gulfem07 ben niyetlenmistim 37ye😁13te ayrilacaktim ama bu yildan baktim 5 gun yillik iznim var bide bebisin gelisimi onden gidiyo tirstim isyerinde sancim tutar diye 36da ayrilcam ins🙊
Gulfem07 duyguyilmaz benim 25 gündü iznim hepsini kullandım:))))kasılmalarım olunca mecbur kaldım şimdi de ise gitmeden rapor alcam😂iyiki kullanmamışım.Ben duşumu zor alıyorum 36 37 ye kadar çalışmak bilemiyorum :)
kr1907 Kızlar bende 32.haftada rapor aldım şimdi 35.haftadayım çalışamaz raporunu 37 haftanın hemen başında mı alıcaz 37+0 damı çalışamaz raporu alıp göndericem