Melissvc Arkadaşlar merhaba şuan 14.haftamdayım kusmalarım devam ediyor ilaçta kullanıyorum biraz faydasını gördüm fakat kusarken ağzımdan nokta gibi kan geliyor dişlerimden mi çözemiyorum sizce tehlikeli bir durum mu ne yapmalıyım acil yazarmısınız
Fatmanurozgr Melissvc tehlikeli Bi durum degil kusmaktan tahriş oluyo bogzn felan oyüzden ama yinede doktorna danısabilrsn
Zeyk Melissvc korkma boğazın tahriş olduğu için kanıyor ben 19.haftama kadar yaşadım canım bu durumu. Kustuktan sonra 15-20 dj bişey yiyip içme sonra bir adet muz ye mide asidini dengelesin boğazını temizlesin.
Hamileanneler_25 Melissvc boş mideyle sabahları istifra edince bana da oluyor bazen hala bulanır 27 haftalık hamileyim kan geliyor boğazından diye düşünüyorum ve diş etlerimde çok kanıyor fırçalarken
Merve2253 Eğer midem boşsa direk kan kusuyordum ben de. Daha önce başka postlarda çok kişi de duydum demek ki sıkıntı değil diye düşündüm ama sormadım hiç doktoruma.
tiniminianne Benim boğazlarım boş boş öğürmekten tahriş olmuştu. O yüzden oluyordu. Ama yinede doktoruna bi danış istersen.
Ezgievrenn Melissvc canım selam benimde oluyor hatta burnumda kanıyor. internette kan basıncı yğkseldiği için tansiyon çıkmasın diye vücut böyle bir önlem alıyormus diye okudum